tugbay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ayarları bulamadım bırısı yardı mederse cok sevınırım AVALON DÜNYASI(Raistlin Majere)tarafından yazılmıstır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 hmm açtığın topik belki çok felsefik anlamlar içeriyor ama çözemedim. Paticikin bir uo serverı yok ancak bak taaa en aşalarda reborn var,çok güzel bir ortam oynayabilirsin. bu arada merhabaa * el sallar * Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Pincer in ideasini yorumlamış arkadaş ona gorede hobbes was right rousseau was wrong mus... Ben bunu yorumliyabildim[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF [Bu mesaj Sin tarafından 05 January 2004 09:59 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hoşgeldin. IP:195.214.191.110 portta 3300 :D[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Reborn a gel Avalona göre daha iyidir. Bu mesaj 5.01.2004 tarihinde Cumhurbaşkanı Moncain tarafından yazılmıştır. [Bu mesaj Moncain tarafından 05 January 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ahaha cok geyik :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 uo sphere server bolumune gıtmenı tercıh ederım ... UO cular olarak oradayız...[signature][hline]:rock: Lothlann UO Owner :rock: Lothlann Web Cok Yakinda... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.