bravecik Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Beler Ankara Bahçelievlere hangi şirket bakıo biliomusunuz?[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. [Bu mesaj bravecik tarafından 16 Mart 2003 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 interaktif bakıyo ankaranın her yerine. (bi değişiklik olmadıysa öyle olması lazım)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hayır zed yanlışsın ankara'nın merkez olarak hitap edilen kısmına(kavaklıdere, küçükesat felan) kablonet, diğer yerlere(bilkent,bahceli felan) interaktif bakıyo 49$ a kablo modem uygulamasını da kablonet yapıyo bende 49$ a aldım mutluyum gururluyum oleee[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 uhee bi kac ay once 95 dolar bayıldık uheee aglarım ben aglarım yanarım ben yanarım( kimsenin anlamadıgı bir nedenle 64 parası verip 110 k ile baglanıyorum 19 k ile download ettigim oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar