Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her sabah yorgun kalkma sorunsalı...

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Bunun önüne nasıl geçilir?
Sorun yatak mıdır?
Yastık mıdır?
Nedir sorun?

Çıldıracam 10 saat uyusam bile ceset gibi kalkıyorum hep.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yatagin rahatsizligi ( Orn: fazla yumusak olmasi ), yemek yiyip yatmak, sarhos yatmak, etrafinda elektronik bir esya calisiyorken yatmak veya ise yeni baslamis olmak.

Is hayatina ilk girildiginde bir 6 ay, ruyasinda yoruluyor insan.. Ya da en azindan yogun bir is hayati diyelim :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

"Hemen yatma saati öncesi aşırı yemeyin. Kahve, çay ve tütün gibi uyarıcılardan gece geç saatte uzak durun. Gece aşırı alkolden kaçının, alkol uyumanıza yardımcı olacak gibi gözükse de harekete geçirdiği uyku kalite açısından zayıftır. Kendinize her akşam yapacağınız rutin bir iş bulun. Bu sizi rahatlatacak ve hoşunuza gidecek bir şey olmalıdır. Yatak odasını sadece uyku için kullanın, yatak odasında okuma, televizyon seyretme, yemek yeme ve kesinlikle çalışma yapmayın. Her gün hatta erken kalkmanız gerekmeyen günlerde bile kendinizi erken kalkmak üzere ayarlayın. Eğer uyanma güçlüğünüz varsa, odanın diğer bir tarafına çalar saat koymayı ya da uyandığınızda hemen ışıkları açmayı deneyin. Düzenli egzersiz yapmaya çalışın. Yatak odasını yatmak için hazırlayın, fakat sadece yorgun olduğunuzda yatağa gidin. Tüm bunlara karşın uykuya daima güçlüğünüz olduğunu fark ederseniz yatakta uyanık bir halde oradan oraya dönmeyin. Kalkın ve başka bir odada rahatlatıcı bir şeyler yapın. Kendinizi yorgun hissedene kadar da yatağa geri dönmeyin. Gece yarısı ya da sabah erken uyanırsanız yatakta yatmayı sürdürmeyin. Kalkın ve başka bir odada bir şeyler yapın. Eğer gece yarısı kendinizi böyle bir durumda bulursanız endişelenmeyin. Normalde yapma fırsatı bulamadığınız bir şeyler yapın, örneğin kitap okuyun, hafif müzik dinleyin ya da normalde yoğun olan dünyanızın huzur, sessizlik ve sakinliğinin tadını çıkarın."

Yattığım odada bilgisayar ile uğraşıyorum.Yattığım odada yemek yiyiyorum.Yattığım odada sigara içiyorum...

Bitmişim ben haberim yok ya.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Sosyal ağlarda paylaş

Yatağım yumuşak oldukça.
Ve odamda günde 2 paket sigara tüketiyorum.
Camları açsamda koku çıkmıyor.
Artı bilgisayar başında sigara içmeden yapamıyorum.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Sosyal ağlarda paylaş

UnderpantS (8:08 PM) :
olm o oda çok basık ve karanlık harbi
UnderpantS (8:08 PM) :
biraz daha az gotik bi mekan olsun

Arkadaşımın odam için yorumu...

Ehehe.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bi dönem çok denedim 12 saat uyuyim dedim 5 saat uyuyim dedim hepsinde kalktığımda uykum oluo , en son doktora gidip sordum...
Bünye bi süre içerisinde neye alışırsa onu yapar dedi ..
kısacası 24 saat uyu erken kalk gene uykulu ve yorgun olursun o yüzden min uyku max canlı kal , yaşam kısa nede olsa :)[signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben hafta içleri 4 saat uyuyorum sadece.
Uykulu oluyorum okula giderken.
Ona karşılık hafta sonu zamanım olursa uyuyim diyorum.10-12 saat uyuyorum yine aynı kalkma olayı...

Ne yapacam bilemiyorum valla...[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi yatağın rahat olmayabilir
gece üstünü açıyor olabilirsin ( kısacası üşüyorsundur )
ayrıca fazla uyumak ve az uymakta insanı yorar . ( bu bitek bende işlemiyo :) 18 saat uyuduğumu bilirim )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalhiae, 11 January 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
Skorbit olabilirsin..

Komikçi.Daha doğrusu inanmıyorum öyle birşey olduğuna.Çünkü babamın evinde kalırken gayet dinç uyanıyordum.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 11 January 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle birşeyde yok yani olamaz...

Skorbit'in bu olayla alakasını anlayamadım ben...
C vitamini eksikliği ile dişlerin yumuşaması vs değil mi bu?Aşırı et yemekten?

Ben cpt.amundsen'in tayfasından değilim yani.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Sosyal ağlarda paylaş

vücudun default uyuma ayarı 8 saattir
tabii bizim vücudum salak ya daha kendi zekası yok codelarla çalışıyor 10 uncu saatte uyanırsan 2 saatlik uyku almış gibi oluyorsun

hiç dikkat ettin mi bazen durup dururken olmadık saaatlerde uyanırsın.. hah işte zaman tut ort. 8 saattir o

bu durumda yapılacak tek şey var;
wasti bize yeniden code yaz! uyuma code u yaaaz!
wastikas! wastikas! wastikas![signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Sosyal ağlarda paylaş

yatak ve yastıktan kaynaklanıyor
benım annem yastıkları havalandırsın dıye ıcındekı pamukları cıkardıgı gunden berı boyle hıssedıyorum boynum tutuluyor aynı kalınlıkta yastık bulamadım o gun bugundur[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...