Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Yok yok siz beni deli etceniz Erutan eğer varya bi öğrenirsem seni varya :PPPP neyse hade söleyin zaten uo server getti deli oldum sabahtan beri magery kasıyom geri alınırsa keserim ownerı[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Yarın dokuz eylül üniversitesinin finalleri ertelenirse, bende paticik ahalisine akşam yemeği yedirecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Yaw sabah oldu hala sölememiş bak :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: sanerixx, 11 January 2004 19:11 tarihinde demiş ki: unileri tatil edin , finalleri iptal edin!!!!! Çarşamba günü tatil olsun Ankarada bizim üni süper olcak :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Hadescik PM denen bişey var, özel mesajların için bu thread'e 10 tane mesaj atacağına 1 tane PM gönderirsin, adam görünce cevabını yazar.[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 nebulada yamazaki desem =) manitucu eheheh tamin ettim bizim cihandır dedim :D herkeze selam söle kamere bahadıra yasine falam =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: sanerixx, 11 January 2004 19:11 tarihinde demiş ki: unileri tatil edin , finalleri iptal edin!!!!! evet ne tatil oldu ne iptal oldu aynen bi tarafimda patladi tarih finali! 1 gitti geriye kaldi 9 final, hadi bakalim...[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Kolay gelsin sanerixx kardeş[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 saol saol :)[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ama daha çok sevindin dimi :)[signature][hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Erutan, 12 January 2004 11:53 tarihinde demiş ki: nebulada yamazaki desem =) manitucu eheheh tamin ettim bizim cihandır dedim :D herkeze selam söle kamere bahadıra yasine falam =) ulan it adam olmuşta paticiğe takılır olmuş :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ank'de tatil oldu ama liseleri yapmadı adam neyse olsun bugünde ank'de kar yağabilirmiş www.trt.net.tr da yazıyor umutluyuz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Hadescik, 12 January 2004 13:36 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 12 January 2004 11:53 tarihinde demiş ki: nebulada yamazaki desem =) manitucu eheheh tamin ettim bizim cihandır dedim :D herkeze selam söle kamere bahadıra yasine falam =) ulan it adam olmuşta paticiğe takılır olmuş :) kes lem sen kimsin sen daha nebula oynarken ben burdaydım =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 puahahahahahah :) lan sen scriptlerden ne anlarsın be delie tme adamı sen nebulada skill kasarken biz action yapıyoduk ilgini çekerim :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 said: Eno, 11 January 2004 21:04 tarihinde demiş ki: Yarın dokuz eylül üniversitesinin finalleri ertelenirse, bende paticik ahalisine akşam yemeği yedirecem... abi bunun istanbulu var ankarası var antalyası var......... bir daha düşün ona göre olay çıkarayım orda *!ve Borbag beleş yemek için şehirlerarası yolculuğu bile göze almıştı....*[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar