Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silikon Vadisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şuan var show tvde. Donanım/yazılım programı. Güzele benziyor tavsiye ederim.[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 11 January 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
kurtlar vadisinin yandan yemişi galiba?

kesinlikle :) biraz açsana nasıl bişiy bu oyuncular kimler ? :)[signature][hline]Where is Anatolia?
Seni Özledim!

Hades is Forever Paticik.Com
Mesaj tarihi:
lkashfbchsagdhbgvj abi koptum ya biriside dizi mi diyo jkashgkcbsdvgsjf :):):):):):):):):)[signature][hline]Where is Anatolia?
Seni Özledim!

Hades is Forever Paticik.Com
Mesaj tarihi:
said:
Hadescik, 11 January 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
lkashfbchsagdhbgvj abi koptum ya biriside dizi mi diyo jkashgkcbsdvgsjf :):):):):):):):):)
1)Düzgün türkçe.
2)Kurtlar vadisinin orada kelime espirisi olduğunu anlamak zorunda değilim burası vizyon bölümü olduğu için direk diziyle bir bağlantı kurdum.
3)İnsanlarla dalga geçme yoluyla bir yerlere gelemezsiniz.[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir.
Mesaj tarihi:
verdikleri hediyeleri görebildim sadece baya sağlam şeyler verdiler. Acaba yarışma konusunda bilgisi olan varmı?[signature][hline]mesela beş
Mesaj tarihi:
yani süper deil ama kötü de deil haftasonu hiç işin yoksa zap yaparken izlenir,
aam adama acaip bi pc hediye ettiler kıas sürede birleştirdi die of neydi o öle adam hödö dedi hediyesini duyunca bön kelimesine yeni manalar kazandırdı[signature][hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Mesaj tarihi:
ya abi yani bi topicimde garbage tehlikesi geçirmesin ya. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble.
TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki:

Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle.
Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
alayinizi operek uyandirayim..
  • Yeni Oluştur...