Solonor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Şuan var show tvde. Donanım/yazılım programı. Güzele benziyor tavsiye ederim.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 kurtlar vadisinin yandan yemişi galiba?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: karpuz, 11 January 2004 18:26 tarihinde demiş ki: kurtlar vadisinin yandan yemişi galiba? kesinlikle :) biraz açsana nasıl bişiy bu oyuncular kimler ? :)[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 dizimi bu?Türk yabancı?[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 lkashfbchsagdhbgvj abi koptum ya biriside dizi mi diyo jkashgkcbsdvgsjf :):):):):):):):):)[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Hadescik, 11 January 2004 18:38 tarihinde demiş ki: lkashfbchsagdhbgvj abi koptum ya biriside dizi mi diyo jkashgkcbsdvgsjf :):):):):):):):):) 1)Düzgün türkçe. 2)Kurtlar vadisinin orada kelime espirisi olduğunu anlamak zorunda değilim burası vizyon bölümü olduğu için direk diziyle bir bağlantı kurdum. 3)İnsanlarla dalga geçme yoluyla bir yerlere gelemezsiniz.[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 verdikleri hediyeleri görebildim sadece baya sağlam şeyler verdiler. Acaba yarışma konusunda bilgisi olan varmı?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yani süper deil ama kötü de deil haftasonu hiç işin yoksa zap yaparken izlenir, aam adama acaip bi pc hediye ettiler kıas sürede birleştirdi die of neydi o öle adam hödö dedi hediyesini duyunca bön kelimesine yeni manalar kazandırdı[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 ya abi yani bi topicimde garbage tehlikesi geçirmesin ya. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar