Sum41 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Ey gidi günler heyyyyy Yaş 6 hiç unutmam babam 2500 liraya almıstı of bee zamanın 25 milyonıu gibi bise asdasd Abi save denen sey yok ve oyunlar renk değiştirerek Hiç durmadan bitmek bilmeden bölüm değişiyordu Bi oyunu cok seviyodum Kick Box.Abi deli oyun adamın Ayagı deli gibi uzuo eheheh kopuyom ya Sonra Dandik Atari aldım Home Computer sonra Sega master system Sega mega driver Playstation ve bilgisayar asdasd toplam 3 tane nintendo kırdım YAA off be ne güzel günlerdi hey gidi gençlik heyy şimdikiler oyunmu bee Grafiksiz oyunları özledim ben hey[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Elooo Hiçmi Oynamadınız lem bu kara Kutu ile?[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 oynadık ta yane ne yapalım amiga daha bi anlamlıydı, yuvaya giderken ilk atariler vardı onlarla oynardım filan falan yani güzel oyunlar vardı eğlenirdim filan. Geçmiş zaman olur ki... diye başlar gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 sanırım burda romu ve emulatoru vardır al oyna iç gecir www.antikoyun.com yanlız site geceleri kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar