Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Beyler sanırım bende var. Ya bugün ders çalışmaya oturdum ya insanın yarım saat 1 saat da uykusu gelir 10 dakika gelmezki yuh dedim. Kronik yorgunluk olan varsa biri bilgilendirsin? Nasıl kurtuluruz vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 valal nedir bilmiyorum ama acayip bişeymiş![signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Kuzeyyıdızı alacakaranlıkta parlamaya çabalıyorsa, Ay ışığı bulutların ardında tutsak kalmışsa, Ve gözyaşlarının tuzu varsa hala dudaklarında , O gece sevenler ayrılmış demektir Xanros Arkadaşımdan Alınmıştır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bu arada öyle sevdiğim şeyleri yaparken bir yorgunluk olmuyor ama ne bilim okula giderken 1 saat kendime gelemiyorum evde zombie(zombie lafını cidden kulladım gerçekten farkım yok) gibi dolasşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Uykusuz mu kalıyorsun? Çok yorucu şeyler mi yapıyorsun? Yada kafanı karıştıracak karmaşamı var hayatında?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Sırf önündeki çok yoğun haftayı düşünmek bile (varsa öyle bir durum) seni yorgunluğa itebilir, nerden biliyosun derseniz şuanda kendimden biliyorum hehe :) Bence önündeki haftaya değil yarına konsantre ol ha tabi mantıklı bir plan yap sadece yarın varmış gibide düşünme.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 en az 3 gün akşamları saat 9'da falan yat uyu... İyi gelecektir[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Çaresi Balık![signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 tarih çalışırken benimde 10 dakkada uykum geliyor.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ayrıca bir de odanı havalandırmayı unutma kış diye cam kapı açılmıyo, co2 doluyo odaya yeterince oksijen gitmeyince beyne uykun geliyo[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 psikolojik[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 iyidir ya.. o da lazim.. maksat bezgin bekir gibi olmayalım.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Psikolojik kesinlikle. hayatına renk katacak birşeyler yaşamamışsan bugünlerde olur böyle şeyler. Enerji-moral verecek bir şey gerek.[signature][hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: EarS, 11 January 2004 19:22 tarihinde demiş ki: tarih çalışırken benimde 10 dakkada uykum geliyor. Aha inanamıyorum bende tarih çalısıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ben de tarih çalışıyodum uyuyordum az kalsın lol[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Qui, 11 January 2004 19:12 tarihinde demiş ki: Uykusuz mu kalıyorsun? Çok yorucu şeyler mi yapıyorsun? Yada kafanı karıştıracak karmaşamı var hayatında? uykusuz kaldığım oluyor ama uykum çok dengesiz 1 de yattım akşam diyelim istersem 1 de uyanabiliyorum.Vücudum acaip uykuyu seviyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 tembelliği sevmek? :) psikolojik kısmına katiliom bende ne zaman iş yerine gitsem deli gibi uykum gelio :P sıkılmaklada alakali tabi :P hich eglencli bişi yaparken uykun geliomu[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Wacky, 11 January 2004 19:22 tarihinde demiş ki: Çaresi Balık! auaha koptum[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuonela Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bende var o sorun ilaçla falan da düzelicek bisey diil o sana bağlı ama sanırım ders çalışırken uyumak da kötü bişey değil halimden memnun olduum söylenebilir :P[signature][hline]emmortal love - eternal curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuonela Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bu arada hellsing balık burcusun diye tahmin ediyorum doğru mu? :P[signature][hline]emmortal love - eternal curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ya aynısı bendede var. Ders dedimmi uykum gelio... hatta ders çalışırken saat 7-8 gibi uyuyabilirim ama nete girim gece 3:) sanırım Konsantrasyon eksikliği gibi bişi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: tuonela, 11 January 2004 23:50 tarihinde demiş ki: bu arada hellsing balık burcusun diye tahmin ediyorum doğru mu? :P Yok diil Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 sizde kettle alın.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Her daim kahve için, birde çikolata yiyin bişeyiniz kalmıyo... *! Boş bardağa bakar..Mutfağa ilerler*[signature][hline]avatar BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki: amcig aman magici de aliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Aynı şey bende de var. Ne kadar az, ne kadar çok uyusam da sabahları veya gün içinde ölü gibi yorgun, bi bok yapmak istemiyor vücudum.. Ama sanıyorum yüksek ihtimal psikolojik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Teşhis: Aksiyete Bozukluğu.[signature][hline]ilk o vardı.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar