Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kronik yorgunluk !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler sanırım bende var.
Ya bugün ders çalışmaya oturdum ya insanın yarım saat 1 saat da uykusu gelir 10 dakika gelmezki yuh dedim.

Kronik yorgunluk olan varsa biri bilgilendirsin?
Nasıl kurtuluruz vs vs
Mesaj tarihi:
valal nedir bilmiyorum ama acayip bişeymiş![signature][hline]Where is Anatolia?

Hades is Forever Paticik.Com

Kuzeyyıdızı alacakaranlıkta parlamaya çabalıyorsa,
Ay ışığı bulutların ardında tutsak kalmışsa,
Ve gözyaşlarının tuzu varsa hala dudaklarında ,
O gece sevenler ayrılmış demektir

Xanros Arkadaşımdan Alınmıştır!
Mesaj tarihi:
Bu arada öyle sevdiğim şeyleri yaparken bir yorgunluk olmuyor ama ne bilim okula giderken 1 saat kendime gelemiyorum evde zombie(zombie lafını cidden kulladım gerçekten farkım yok) gibi dolasşıyorum.
Mesaj tarihi:
Sırf önündeki çok yoğun haftayı düşünmek bile (varsa öyle bir durum) seni yorgunluğa itebilir, nerden biliyosun derseniz şuanda kendimden biliyorum hehe :) Bence önündeki haftaya değil yarına konsantre ol ha tabi mantıklı bir plan yap sadece yarın varmış gibide düşünme.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
en az 3 gün akşamları saat 9'da falan yat uyu... İyi gelecektir[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
"abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?"
Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
"yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim."
Mesaj tarihi:
Çaresi Balık![signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
ayrıca bir de odanı havalandırmayı unutma kış diye cam kapı açılmıyo, co2 doluyo odaya yeterince oksijen gitmeyince beyne uykun geliyo[signature][hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
iyidir ya.. o da lazim.. maksat bezgin bekir gibi olmayalım.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 11 January 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
Uykusuz mu kalıyorsun? Çok yorucu şeyler mi yapıyorsun? Yada kafanı karıştıracak karmaşamı var hayatında?

uykusuz kaldığım oluyor ama uykum çok dengesiz 1 de yattım akşam diyelim istersem 1 de uyanabiliyorum.Vücudum acaip uykuyu seviyor anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
tembelliği sevmek? :)
psikolojik kısmına katiliom
bende ne zaman iş yerine gitsem deli gibi uykum gelio :P
sıkılmaklada alakali tabi :P hich eglencli bişi yaparken uykun geliomu[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Mesaj tarihi:
said:
Wacky, 11 January 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
Çaresi Balık!

auaha koptum[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
bende var o sorun ilaçla falan da düzelicek bisey diil o sana bağlı ama sanırım ders çalışırken uyumak da kötü bişey değil halimden memnun olduum söylenebilir :P[signature][hline]emmortal love - eternal curse
Mesaj tarihi:
ya aynısı bendede var.
Ders dedimmi uykum gelio...
hatta ders çalışırken saat 7-8 gibi uyuyabilirim ama nete girim gece 3:)

sanırım Konsantrasyon eksikliği gibi bişi:(
Mesaj tarihi:
Her daim kahve için, birde çikolata yiyin bişeyiniz kalmıyo...

*! Boş bardağa bakar..Mutfağa ilerler*[signature][hline]avatar
BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
amcig aman magici de aliriz
Mesaj tarihi:
Aynı şey bende de var. Ne kadar az, ne kadar çok uyusam da sabahları veya gün içinde ölü gibi yorgun, bi bok yapmak istemiyor vücudum..

Ama sanıyorum yüksek ihtimal psikolojik..
  • Yeni Oluştur...