Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Bilkent yolu kardan kapali mi acikmi yarin finaller basliyor sorun olurmu bilen var mi? finallerin ertelenme durumu olabiliyor mu?[signature][hline]Sansured by sad :) Sne v'knox eclipse FrF mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Novice: Merchant & Teras Kasi sanatcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ben Ümitköydeyim.Kar iyi yağıyor.Ama sanırım bilkent yolu kapanmamıştır ama akşama buza çekebilir.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 10cm olcak bu gidisle belki kimi yerlerde gecmistir 10cm i[signature][hline]Sansured by sad :) Sne v'knox eclipse FrF mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Novice: Merchant & Teras Kasi sanatcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yarin finaller basliyor ama kesinlikle ertelenmez. yollar acik cunku.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scorp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Evet size bilkent dogu kampus yurdundan yardimci olayim. Su anda burada kar yagisi tekrar basladi 30 dakika once sehirden gelen arkadasim bana bilkent köprüsunde aciip bir kuyruk oldugunu arabalarin hareket edemedigini soyledi. Ama görüyorumki bilkent in yol acicisi hic durmuyo catur cutur yollari aciyo...[signature][hline]You Are all Ggoing to DİE down here... www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Gideceksin okuluna tıpış tıpış mrödak. Şansın yok.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 aman açık olsun yarın sabah sabah sınav va geç kalmamam lazım[signature][hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ben burdan hacettepeye nası gıdıcem acaba arka yoldan bilemiyorum sınav 10 da allahtan artık ssabah namazıyla çıkarım yola ancak ahah[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 finaller bi yerlerine batacak aklın başına gelcek mördak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 oyoyoy yarın patlicak valla sınav bana onu bilirim. bilkentte bi patlama sesi duyarsanız anlayın benden gelio :P heh fizik finalinden 0 filan alcam herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ben bir derse geç kalırsam devamsızlıktan kalıyorum. 8.40 ta dersim var sabah ezanı ile yola çıkarım arabayı flnda alamam paşa paşa taksiyle giderim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 taksiciler manyak oluyo yannız karlı hava. (70 le viraja girmeyi denerken) - abi yavaşş (allah allaaaah) - ohoo aslanım sen de şofor gormemişin bee, bak schumacher (şumahır) bile boyle giriyo viraja bah bahhh... -eşhedü....[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yolda dizilen arabalara dikkatetmek lazim. engelli parkur gibi oluyor yollar bilkent koprusunden sonra.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar