Solonor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Nedir? Ne değildir? Cry baby veya bad horsie ile yarışabilirmi? Onlardan daha mı kolay kullanılır? Yapay bir sesi mi vardır? Para vermeye değer mi yoksa normal wahlardan mı alınmalıdır?[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 autowahla manual wah arasindaki farki mi soruyosun?[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 oyle soruyosan manueller daha iyi bence,kullanım açısından,istedigin sesi çıkarman açısından ama bi taraftan autowah da daha rahatsın[signature][hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ...
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bence de manual daha iyi ama bazi parcalarda manualla yapamiyacagin wahlar kullaniliyo onlar muhtemelen autowah ya da farkli bi mekanizma var..[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 farkı biliyodum ikisini de denedim de fikrinizi alıyım dedim.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 kullanım alanına göre değişir. ikisinden biri gibi bi durum yanlış olur. fakat varsa bu yanlış durum manuel olanı daha iyi geniş bi kullanım spektrumu olduundan.[signature][hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 spektrum ne demek? :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Manuel olarak kullanamıyorsan autowah kullanıyorsun. Abuk subuk pedallarda genelde var autowah. Yada kayıt programlarında var ki onlara kayıttan sonra mudahale etme şansın olduğundan etkili kullanabiliyorsun. Ama realtime olmuyor. Kendi kontrolünde olan sen hükmedebildiğin sürece tabiki en iyisi.[signature][hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Öne çıkan mesajlar