Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Yaw ben ıcq 2003b kullaniyordum dün nedense program sapıttı artık userima ne zmn bağlanmaya çalışsam kitleniyor program galiba karşı tarafta online gözüküyorum ama bende takiliyor yani ama herhangi baska bir user la girersem onu aciyor nedense anlamadım gitti varmi bir çözüm bilen?[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 History ni ve recieved files kısmını yedekle ondan sonra programı sil reglerini kaldır dosyalarını yok et yeniden kur ... yada icq database converter mi ne bilmemne vardı ismini tam hatırlamıyorum başlat > programlar > mirabilis icq dan bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 miranda kullan oh miss[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 thnx arkansis hoca düzeldi databse admin rlz[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: sanerixx, 11 January 2004 19:58 tarihinde demiş ki: miranda kullan oh miss EEK ![signature][hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 :-?[signature][hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 benim icq da sapitti proxyi https ayarliyorum durduk yere kendisi http olup kopariyor baglantiyi .)[signature][hline]Natalie-Jm Tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar