Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Biraz uğraştırdı ama yaptım:) irc.stratics.com portumuz 6667 Kanal #Mix_reborn(unofficial) Oyun içi gmlere op vericem sonra kanalı devredicem birine (kanal isminin içinde unoffical yazıyo) Eğer olursa oyuna giren herkezin mirce girmesini bekleriz çünkü forumlar öldü hertürlü sorunumuzu buradan hallederiz hem oyunda kaybettiğimiz arkadaşlarımızıda bulabilir oyun çökünce geyiğe kaldığımız yerden devam edebilir allahsız bir yerde ölünce oraya adam çağırabiliriz ve bunun için forumları kurcalamamız simsiyah mix forumlarınında parmak kırmayız *fırfırfır yaparken* Öms de kullanabilirz tabii ama burada online adamları görüyoruz olcak:) Bu arada eğer olursa kanala girmiyen insanları uyarmalıyız herkez girsin herkez yararlansın Nickinizi identify edin! Identıfy için istediğiniz nicki seçtikden ve Server a girdikden sonra herhangi bi kanala dalmadan /nickserv REGISTER şifreniz emailiniz şeklinde register olun Şifreniz nickiniz ile aynı olmasın FAKE ACC AÇMAYIN! FAKE ACC AÇANLAR KANALA ALINMIYACAKTIR! ACC İSMİNİZ FAKELENMİŞSE ÖMS DEN BİLDİRİN KANALDAN ATARIZ Ehm nicki geri veremem ama:) Servera girince /Nickserv identify şifreniz şeklinde nickinizi identify edebilirsiniz Herkezi bekleriz:) eksik bişi varsa sorun[signature][hline]hembele hümbele düp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 işin gücün yok dimi kemikıl git ders çalış dersi yoksa hptürükle zütürükle de kalk şu bilgisayarın başından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 berk burada adam gibi birşey yapıyoruz saçma sapan yanıtlar vermesene! hem sen rebornda oynamıyorsan neden mesaj atıyorsun rebornla ilgili bişiye e tamam at da kimse bişi demiyorum da bari düzgün birşey at:/[signature][hline]hembele hümbele düp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bence irc.doruk.net te kurunki #paticik kanalımızada Katılın konuşalım sohpet edelim script sorularını cevaplayalım =) [merak etme kanal benim değil sana veririm kanalı =)] kanal #Rebornuo [signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu [Bu mesaj Erutan tarafından 11 January 2004 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 #mix_reborn(unoffical) silindi #mix_reborn oldu:) kısa ve öz ossun diye Herkezi bekliyoruz[signature][hline]hembele hümbele düp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Erutan doruknet e adsl girince banlanıyor ve kablonet kullanıcıları sıkıntı yaşıyor o yüzden doruknet den almadım birde envayi çeşit reklamcı hembelek herif giricek Bu serveri düzgün adamlar kullanıyor Ve port açığınız varsa otomatik olarak bildiriyor size(kick:) ) Ondan bu serveri seçtim doruknet sorunlu biraz[signature][hline]hembele hümbele düp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar