Sorj Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 SAKIN ALMAYIN!!!! sakın ha sakın!!!! SAKIN!!! hayatımda böyle dandirik bi oyun görmedim oyun frp Tb strategy dellendim ya oyun cok boktan sakın 2 cd üzülürsünüz 4 milyon vermeye diyim almayın hatta gördüğünüz zaman kırın inanın 4 milyon a değer =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 nedne grafikleri felan iyi değil mi ? gerçe bilmiyorum oyunu ama[signature][hline]Where is Anatolia? Seni Özledim! icq :147852833 Hades is Forever Paticik.Com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Abi oyunun grafikleri idare ederde oynanış berbat sakın almayın size taavsiyede bulundum işte yararım dokundu daha ne istionuz :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar