Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Warrior char acanlar baksin yada yakin bi zamanda acanlar

saviour31

Öne çıkan mesajlar

Jhelom a git, pit te kiralık dövüşçüler bulacaksın, başlangıç için 1 tane kirala, onunla çalış. Maden kazarak savaş skili alamazsın, ancak stat alırsın. İlk defa duydum maden kazarak savaş skili alınacağını, enteresan.
Sosyal ağlarda paylaş

bence warrior skill'lerini geliştirmenin en güvenli ve etkili yolu yew cementery'dir. ben paladinimle fence ve tactics kasarken orayı kullanmıştım. 70-75'e kadar çok etkili oluyor, ölme olasılığınız da yok denecek kadar az. bolca skelaton spawn oluyor çünkü. başka da spawn yok orada.
70-75'lere geldiğinizde, en uygun yer wrong dungeon, juka warriorlar çok güzel gain veriyor, tavsiye ederim. fakat dikkatli olun, juka mage ve lordlar da var, bazen zorlu olabiliyorlar.
85-90'a kadar jukalarla çalıştıktan sonra, en iyisi trinsic'e gidip paladin kiralamak. 1 tane hire etseniz yeterli, gz dışına çıkıp, all guard me diyorsunuz, ve size yeşil görünüyor (tabi bir guildiniz varsa yeşil görünür) sonra onu healleyerek kasmaya başlıyorsunuz. öldürmemeye dikkat edin, çünkü karma düşüyor. ölmemesini sağlamak için, çalıştığınız skillin en az damage veren silahını kullanmanızı öneririm.
bu şekilde çalışıldığında warrior skilleri kolaylıkla artıyor.
kolay gelsin :)[signature][hline]Ivy --> BS/Atlantic
Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic
Ethna --> Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...