saviour31 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Osi deki ilk warrior charimi actim ve mezarda monster oldurerek yada oldurmeye calisarak skill lerimi arttirmaya calismak su an cok zor. eger yeni baslayaniniz varsa box benimle yapabilirsiniz ? icq um : 113-285-093 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berfest Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 olm gidip maden kaz.skıll yin ede gelişir.yanılmiosam[signature][hline]Wulfgar & Berfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Jhelom a git, pit te kiralık dövüşçüler bulacaksın, başlangıç için 1 tane kirala, onunla çalış. Maden kazarak savaş skili alamazsın, ancak stat alırsın. İlk defa duydum maden kazarak savaş skili alınacağını, enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bence warrior skill'lerini geliştirmenin en güvenli ve etkili yolu yew cementery'dir. ben paladinimle fence ve tactics kasarken orayı kullanmıştım. 70-75'e kadar çok etkili oluyor, ölme olasılığınız da yok denecek kadar az. bolca skelaton spawn oluyor çünkü. başka da spawn yok orada. 70-75'lere geldiğinizde, en uygun yer wrong dungeon, juka warriorlar çok güzel gain veriyor, tavsiye ederim. fakat dikkatli olun, juka mage ve lordlar da var, bazen zorlu olabiliyorlar. 85-90'a kadar jukalarla çalıştıktan sonra, en iyisi trinsic'e gidip paladin kiralamak. 1 tane hire etseniz yeterli, gz dışına çıkıp, all guard me diyorsunuz, ve size yeşil görünüyor (tabi bir guildiniz varsa yeşil görünür) sonra onu healleyerek kasmaya başlıyorsunuz. öldürmemeye dikkat edin, çünkü karma düşüyor. ölmemesini sağlamak için, çalıştığınız skillin en az damage veren silahını kullanmanızı öneririm. bu şekilde çalışıldığında warrior skilleri kolaylıkla artıyor. kolay gelsin :)[signature][hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Stratics de hangi skill de hangi npc ile dövüşmen gerektiği yazıyo warrior forumlarında oraya da bi bakıver işine yararsa[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar