Faust Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Selam beyler ben partition magic 8 ile yeni partition oluşturdum. Dosta gerekenleri yapti. Soora Verify DMI Pool data... diyor pc acilmiyor. soora fdisk ile baktim dosya sistemi UNKNOWN olmuş. ne yapmak lazım. zar zor windows kurdum 20 gblik hddyi 2 gb gösteriyor. çözümü lazım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Fdisk ile tekrar bölümle. Olmazsa bir linux cd si ile aç makinayı sonra disk bölümlemesini kafana göre yap diskleri biçimle kurulumdan çık. En sorunsuz ve hızlı yöntem desem yalan olmaz heralde.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ya bi yarım saat FDİSK le kasmamak için nedir bu partition magic le. Sorun cıkarabılıyor bazen. tekrar aç partıton magici dosya sistemini değiştir. Orda zaten yazıyor fat fat 32 ntfs diye.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 tavsiye : msdos startup disketi ile aç .. büyük ihtimalle o ulaşamadiğim drive'a girersin .. dosyalarini yedekle .. format at ....[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Yazdıımın üstüne yazmayın :) daatırım :P[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar