Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 heryerdede 11 varmıs be[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 September 11'dan once amerikada ugursuzluguna inanilan ve sevilmeyen sayi 13 'du.. Hatta bu korku ve art niyet okadar ileri gitmistiki gokdelen yapiminda 13 kat direk atlanir ve 12 den 14 kat'a gecilirdi... Saskoloz olan bende asansorlerde neden 13 sayisinin olmadigini dusunur dururdum haata 13 kat'a asansor neden koymamislar nasil gidiliyor oraya yangin merdiveninden galiba diyerek bu salak fikrimi pekistitirirdim... Sonradan 13 kat olmadigini ogrenince cok uzulmustum... Su aralarsa amerkida yapilan gokdelenlere 11'inci kati koyup koymamak arasinda tereddutler yasaniyormus... Yakinda gokdelende sayi namina kat namina bir sey kalmicak sanirim .. direk duz ayak gokdelen deyimini duyarsaniz sasirmayin....:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 11 => 1-1 = 0 Buda bu işlerin boş olduğu anlamına gelebilirmi?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: PiNk, 10 January 2004 21:22 tarihinde demiş ki: September 11'dan once amerikada ugursuzluguna inanilan ve sevilmeyen sayi 13 'du.. Hatta bu korku ve art niyet okadar ileri gitmistiki gokdelen yapiminda 13 kat direk atlanir ve 12 den 14 kat'a gecilirdi... Saskoloz olan bende asansorlerde neden 13 sayisinin olmadigini dusunur dururdum haata 13 kat'a asansor neden koymamislar nasil gidiliyor oraya yangin merdiveninden galiba diyerek bu salak fikrimi pekistitirirdim... Sonradan 13 kat olmadigini ogrenince cok uzulmustum... Su aralarsa amerkida yapilan gokdelenlere 11'inci kati koyup koymamak arasinda tereddutler yasaniyormus... Yakinda gokdelende sayi namina kat namina bir sey kalmicak sanirim .. direk duz ayak gokdelen deyimini duyarsaniz sasirmayin....:-) ehuh peki ya zaten yapılmışlar nolcak:) bkz: -abi sen bu gökdelenin kaçıncı katında çalışıodun -hşşş yok öle bi kat yassagh sölemek kaybol burdan kendini öldürtcen[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ya arkadaşlar hepinizden özür dilerim istiyorum bunu demek istemezdim ama şu olaya okadar sinir oluyorum ki dayanamadım!: Erutan Çok Aptal bir insansın.[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar