Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizcede Garip Olan Birşey Yokmu?

Sorj

Öne çıkan mesajlar

September 11'dan once amerikada ugursuzluguna inanilan ve sevilmeyen sayi 13 'du..
Hatta bu korku ve art niyet okadar ileri gitmistiki gokdelen yapiminda 13 kat direk atlanir ve 12 den 14 kat'a gecilirdi...
Saskoloz olan bende asansorlerde neden 13 sayisinin olmadigini dusunur dururdum haata 13 kat'a asansor neden koymamislar nasil gidiliyor oraya yangin merdiveninden galiba diyerek bu salak fikrimi pekistitirirdim...
Sonradan 13 kat olmadigini ogrenince cok uzulmustum...
Su aralarsa amerkida yapilan gokdelenlere 11'inci kati koyup koymamak arasinda tereddutler yasaniyormus...
Yakinda gokdelende sayi namina kat namina bir sey kalmicak sanirim ..
direk duz ayak gokdelen deyimini duyarsaniz sasirmayin....:-)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PiNk, 10 January 2004 21:22 tarihinde demiş ki:
September 11'dan once amerikada ugursuzluguna inanilan ve sevilmeyen sayi 13 'du..
Hatta bu korku ve art niyet okadar ileri gitmistiki gokdelen yapiminda 13 kat direk atlanir ve 12 den 14 kat'a gecilirdi...
Saskoloz olan bende asansorlerde neden 13 sayisinin olmadigini dusunur dururdum haata 13 kat'a asansor neden koymamislar nasil gidiliyor oraya yangin merdiveninden galiba diyerek bu salak fikrimi pekistitirirdim...
Sonradan 13 kat olmadigini ogrenince cok uzulmustum...
Su aralarsa amerkida yapilan gokdelenlere 11'inci kati koyup koymamak arasinda tereddutler yasaniyormus...
Yakinda gokdelende sayi namina kat namina bir sey kalmicak sanirim ..
direk duz ayak gokdelen deyimini duyarsaniz sasirmayin....:-)

ehuh peki ya zaten yapılmışlar nolcak:) bkz:
-abi sen bu gökdelenin kaçıncı katında çalışıodun
-hşşş yok öle bi kat yassagh sölemek kaybol burdan kendini öldürtcen[signature][hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...