kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 işte sorunda orada ya sen benim karşılaştığım sorunlarla 128 bağlantın varken karşılaşıyorsun benim normalde bu tür sorunlar yaşamamam lazım.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bende soyle bir sey var normal dl hızı 17 18 civarı.. Fakat flashgetle 50 den asagı dusmuyor... Benim pingim de cok yuksekti.. (512 K adsl)[hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Yeni hatlar açılıp yurtdışı çıkışı artınca düzelir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 256/64 adslyim uoda deliler gibin kosuom (basta 128dim bi adim atamiodum) googleden bazen (ip seysinden sanirim) 400 bazen 300 ping aliom belki bölgesel bisi ben bursadaim ve telekom bana 1 bucuk km filan uzakta zoom 5510 var restart atmiom yeni ip icin gerci pek denemedim ya..[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 telekomun ne kadar yakın olaması lazım düzgün performans alabilmek için ?[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ADSL almayı düşünüyorum , şu anda 56k kullanıyorum , ve genelde haftasonları internet kullanıyorum . Bazı forumlarda istenenin bulunamadığını okudum , çok farkı olur mu adsl nin benim için ?[hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: theKingpin, 01 January 2004 21:00 tarihinde demiş ki: telekomun ne kadar yakın olaması lazım düzgün performans alabilmek için ?[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... hiç... bölgeye ayırıyorlar..5.5kmden uzak olamazsın zaten santrale... darkhardware de yazıordu konusu bi ara :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 server`a 3 km kadar cok ıyı verım alırsın max saten 6 km 3 kmden sonra bıraz yavaslama olabılır.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar