HellHound Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 said: Volfied, 11 Mart 2003 17:56 tarihinde demiş ki: abi bu kadar belli etmeyinb ari topic in tamamını okumadan mesaj attığınızı :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... bunu dien adam gecen pazar bana "hani nerde mwc reunion?" dien adam mi? :-P :D :-p[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ehuheheuheu :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: ciazma, 12 Mart 2003 12:20 tarihinde demiş ki: İmkanı olan, iyi insanlar bu müthiş olayı kaydetse de divx formatında edinebilsek. İzlesek, izlesek ve yine izlesek. Allah CNBC-e'den razı olsun. derken bildirgec'de şunu gördüm. 350 Mb %20si indi bile. Adamlar Musul Kerkük gibi açmışlar bandwidth'i oooh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciazma Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 said: ciazma, 13 Mart 2003 19:26 tarihinde demiş ki: said: ciazma, 12 Mart 2003 12:20 tarihinde demiş ki: İmkanı olan, iyi insanlar bu müthiş olayı kaydetse de divx formatında edinebilsek. İzlesek, izlesek ve yine izlesek. Allah CNBC-e'den razı olsun. derken bildirgec'de şunu gördüm. 350 Mb %20si indi bile. Adamlar Musul Kerkük gibi açmışlar bandwidth'i oooh! Sitesine baktım. MWC'ının hemen hemen tüm bölümleri var ama kalitesi çok kötü ve İngilizce değil. Umarım bu 350 Mblık dosya İngilizcedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 hmm kablom olursa alanım falan olursa indiririm bir cdye olmadı kameraya kaydederiz sinemada çekilmiş gibi olur :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Bu akşam saat 21:00'de...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 aa başladı yani ;) ii bakmışken acaba titanicmi yoksa bumu hmm :( peki bunların dizi saatleri falan ne zaman olucak yada başlamıyacakmı tek bölüm falanmı olacak ;) [hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) [Bu mesaj orc_lord tarafından 16 Mart 2003 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Nasıl bişi biri anlatabilir mi? İzleyemiyorum da şu anda...[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Oyuncular MwC setinde oturup dizi hakkında konuşuyorlar,araya da sürekli Mwc'den skeçler giriyor...Şu ana kadar baya güldüm açıkçası...Bu arada Christina Applegate ne olmuş öyle yahu,akşam akşam aptal oldum[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 daha önce diziyi izledinmi bilmiyorum? Ama izlemediysen dogrusu pek bişi anlatamam.. ama şuanda şöyel bölümleri anlatıyorlar oyuncular falan konuşuyor...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hepsini değil, ama çoğu bölümünü izledim, yani yeni bir bölüm değil bu, hmm re-union zaten iyi... :)[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 al bundynin gerçekte kelly ile beraber yaşadığını biliyormuydunuz?[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hyr :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 haehhea super ya[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bencede...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 içimde böle bişey kaldı böyle anlatamıyorum ama bitmesine felaket üzülüyorum bu dizinin.hiçbizaman böyle bi dizi olamaz heralde.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 christina applegate dehset guzellesmis bence :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bencede bende bu bölümü kaçırdığıma üzülüyorum...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Craven, 16 Mart 2003 21:42 tarihinde demiş ki: al bundynin gerçekte kelly ile beraber yaşadığını biliyormuydunuz?[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle yuh.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 peki bu bölüm tek miydi yoksa yeni yenimi başlıyor birde tekrarı ne zaman kaçırdık :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Her ne kadar başından sonuna kadar izlesemde Tekrar isterim :) Ouaaah Züper... Babamın diziye yorumu:"Ben böyle sitcom lardan hoşlanmıyorum, bunlar espriyi gözüne sokuyorlar milletin, sitcom dediğin bir mesaj verecek ve ince esprileri olacak, sevmedim" Benim cevap:"Babaaaaaa Babbaaaaaa bırak bu işleri otur gül işte gidip bide mesaj mı arıyacan allah allaaaaaah"[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana..:rock: BoO Jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 yok tekti bu bölüm orc. tekrarını bilemiyecemde belki bu gece 2-3 gibi vardır aksam 9 da verdiklrei filmlerin tekrarı oluyor bazen o saatte cunku[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 biz ailecek MwC hayranıyız babam hele hastası[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 poff :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 süferdi süfer iyi yaşattı hatıraları bize :) çoğu değişmemiş pek kelly hala taş gibi bi bud 33 yaşına gelmiş adam olmuş eauhea bi de steve dede olmuş[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar