Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Married With Children Reunion 2003

stirner

Öne çıkan mesajlar

said:
Volfied, 11 Mart 2003 17:56 tarihinde demiş ki:
abi bu kadar belli etmeyinb ari topic in tamamını okumadan mesaj attığınızı :)[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

bunu dien adam gecen pazar bana "hani nerde mwc reunion?" dien adam mi? :-P :D :-p[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
-Kings of Chaos-
So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ciazma, 13 Mart 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
said:
ciazma, 12 Mart 2003 12:20 tarihinde demiş ki:
İmkanı olan, iyi insanlar bu müthiş olayı kaydetse de divx formatında edinebilsek. İzlesek, izlesek ve yine izlesek.

Allah CNBC-e'den razı olsun.

derken bildirgec'de şunu gördüm.

350 Mb %20si indi bile. Adamlar Musul Kerkük gibi açmışlar bandwidth'i oooh!

Sitesine baktım. MWC'ının hemen hemen tüm bölümleri var ama kalitesi çok kötü ve İngilizce değil. Umarım bu 350 Mblık dosya İngilizcedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
aa başladı yani ;)
ii bakmışken acaba titanicmi yoksa bumu hmm :(
peki bunların dizi saatleri falan ne zaman olucak yada başlamıyacakmı tek bölüm falanmı olacak ;)
[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)

[Bu mesaj orc_lord tarafından 16 Mart 2003 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncular MwC setinde oturup dizi hakkında konuşuyorlar,araya da sürekli Mwc'den skeçler giriyor...Şu ana kadar baya güldüm açıkçası...Bu arada Christina Applegate ne olmuş öyle yahu,akşam akşam aptal oldum[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar başından sonuna kadar izlesemde
Tekrar isterim :)
Ouaaah Züper...
Babamın diziye yorumu:"Ben böyle sitcom lardan hoşlanmıyorum, bunlar espriyi gözüne sokuyorlar milletin, sitcom dediğin bir mesaj verecek ve ince esprileri olacak, sevmedim"
Benim cevap:"Babaaaaaa Babbaaaaaa bırak bu işleri otur gül işte gidip bide mesaj mı arıyacan allah allaaaaaah"[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol
:rock:Mevlana..:rock:
BoO Jack
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...