ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Ben bunu yazmı$tım $imdi bulamıyorum .. Fizban galba bana vizyon bolumune bak demi$ti orda da bulamadım .. o $arkının adını bilen varsa soyleyebilir mi ? Hani "gedappaaa"[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 bulamamanın nedeni şarkının renault reklamında olmasından dolayı olabilirmi? işte açtığın topic: Clio reklamı arama bölümünde başlatan kısmına senin adını yazarak buldum.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.?
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Tamamdır buldum [signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti [Bu mesaj ZeuZ tarafından 11 January 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yeni topic açmamamak adına upluyorm zannediyorum opel meriva reklamıydı i can flyyyyyyy, rather, that he says aklımda kalan sözleri bunlar böle bir şarkı vardı, kimdir söyleyeni, şarkının tam adı şimdiden tşkler.
Öne çıkan mesajlar