SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 film in müziklerini dream theater ın eski klavyecisi kevin moore yapıyormuş. yorum aliim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hıc ınandırıcı gelmedı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 evet o yaptı galaya da gelıcek turkıye'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 enteresan[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ewt doru o yaptı, ama şarkı ismi bilmiorum filmden söleyin de dinleyek öğrenek[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ee gala oldu ki? iflmden bildiğim tek parça teomanın bi parçası neydi ya unuttum ama hoş tu yani[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 space dye vest ten esinlenmiş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 resmı galası oldu evet bıde 9 unda dt fan clubdakı elemanlar alternatıf gala yapıcaklardı ona da gelıcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Teoman'ın bi şarkısı var hep çalıyo T.vde rastlıoyorum. O ne ozaman?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 valla hepsini o yapmamış o zmn ne diim ben sinema dergisinde okudum (ocak sayısı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 şöle diyim, teomanınki tam olarak resmi şarkısı sayılmaz, yani soundtrack deil. sadece o parçasının klibi için filmden sahneleri çekip kullanmış. öteki ise filmin içi ve dışı müzikleri yapıo, soundtrack vs[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 kevin moore açık radyoda program yapıyomuş ve genelde istanbulda yaşıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerberi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 muzikleri olarak güzel film olabilir ama film olarak kötü olacaktır.[hline]We have been spellbound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ewt teonun parçası nefes nefese ama soundtrack deil sadece klipte görüntüler var[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: cerberi, 09 January 2004 17:22 tarihinde demiş ki: muzikleri olarak güzel film olabilir ama film olarak kötü olacaktır.[hline]We have been spellbound. buyrun bi tane daha[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 güzeldi müzikler fln bi yerlerden duymuştum kevin m00re olayini fln adam yapmiş işte iyide olmuş[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuonela Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 filmde 3 adet taş bulunmakta gayet izlenebilir bi film sanıyorum ki ha bide söyle bi durum var ki su ana kadar yapılan hicbi turk filminde güzel soundtrack yoktur[signature][hline]emmortal love - eternal curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: tuonela, 11 January 2004 04:06 tarihinde demiş ki: filmde 3 adet taş bulunmakta gayet izlenebilir bi film sanıyorum ki ha bide söyle bi durum var ki su ana kadar yapılan hicbi turk filminde güzel soundtrack yoktur o taş dediğin kızların erkek arkadaşları yazdığını görürse iyi olmaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar