sldsnake Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Yaff nerden bulabilirm Avrupa Metinleri Dil Desteğini microsoft'un sitesine baktım ama bulamadım. Nerden bulabilir kafayı yiyecem, her sayfanın açılışında soruyo indir dediğimdede indirmiyor. nerden bulabilirim?[signature][hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! May the Force be with you! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Ayarlardan sanırım kaldırabılıyor. Yada Sağ tıklayınca Dil Kodlaması bölümünden ayarlıyabılırsın. Ama ne kadar sinir bozucu bişey oldugunu bılıyorum. Bende aynı şeyleri yaşadım ve direk Netscape kurdum mutluyum, huzurluyum :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 windows update ı indir . orda var .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar