Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultima dünyasına bu hafta giriş yapıcam ama bi sorum var...

jakob

Öne çıkan mesajlar

Ya free Mreeeee ne olcak piladerim uo rule deilmi ??? HA okadar ama bana soracak olursanız ki soran olmadı ben yine balıklık yapam aos hiç hosuma gitmedi oyunun bize uyması gerekirken biz oyuna uyuyoz makinen xp olmadan aos oynamayamassın xp ler ucarken sen nebuldan beter olursun zuaaha ula ne ugrasıyon ya gel nebulaya hala en baba server nebula bitti diyorlar ama baba server hala...charınmı yok git cafenin birine aç key log u kur bitir olayı ama yakalanmanı tavsiye etmem becerebiliyosan bizim gibi trojan kullan :D[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! Emektar UO'cu olympos da dogdu snn de tanındı nebulada büyüdü Arqasda yaşlandı ve şimdi tekrar dogdugu topraklarda Reactor. Grandmaster BeRDuSH
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FuasNyI, 21 December 2003 00:21 tarihinde demiş ki:
Ya free Mreeeee ne olcak piladerim uo rule deilmi ??? HA okadar ama bana soracak olursanız ki soran olmadı ben yine balıklık yapam aos hiç hosuma gitmedi oyunun bize uyması gerekirken biz oyuna uyuyoz makinen xp olmadan aos oynamayamassın xp ler ucarken sen nebuldan beter olursun zuaaha ula ne ugrasıyon ya gel nebulaya hala en baba server nebula bitti diyorlar ama baba server hala...charınmı yok git cafenin birine aç key log u kur bitir olayı ama yakalanmanı tavsiye etmem becerebiliyosan bizim gibi trojan kullan :D[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! Emektar UO'cu olympos da dogdu snn de tanındı nebulada büyüdü Arqasda yaşlandı ve şimdi tekrar dogdugu topraklarda Reactor. Grandmaster BeRDuSH

guzel mantık..tam nebulalık
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ultimadan nefret ettiğimi bir kez daha söylüyorum.Nebula mebula hikaye oynamayın paralı serverda oynuyosanız paranıza yazık gidin biyerlerde kendiniz yiyin o parayı daha iyi.Sen FuasNyI, keyloger koyup insanların charlarını ele geçirmek hoş bişey olsa gerek bide onun açısından baksana.Senin uğraşıp ettiğin charını 10 dakikada hackleseler senin için iyi mi olur?Ultima oynayacaksanız lamerlik yapmadan insan gibi başlayın öylede oynayın.Unutmayın ki kablonun ucunda gene bir insan var.Benim uo da tartışıp işi hakarete getirdiğim biri, dersaneden karşı sınıftan sevdiğim bir arkadaşım çıkmıştı.Olmuyor değil.[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

ya adamın uo zevkini kırıcaksınız başka yerde tartışın bence fisher cooking ve camping al :P ciddi ciddi fisher olup para kazanıp ilk gemisini almak insanın hosuna çooook gidiyor sonra kazandıgı paralarla döşettirmek o gemiyi ve mavi tur içiin milleti gezdirmek ... hiç bi skill hiç bir pvp tadı onun tadını asla vermiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne böle be kurtarılmış bölgemi burası. Kırk yılda bir okıyım dedim şu bölümün başlıklarınıda aman allahım! Paticik bir yana burası bir yana. Ne aynı insanlar, ne aynı cümleler.. Terbiyenizi takının beyler, bayanlar![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bayanlara laf yok :-p
hangimiz böyle saçma tartışmalara giriyoruz ki, böyle şeyler sadece beylerin başının altından çıkar!!!

p.s. böylelikle kendi kendimle de çelişmiş oldum, saçma bir tartışmanın içinde, alakasız bir laf ederek tarih yazdım, tebrikleri bekliyorum :D[signature][hline]Ivy --> BS/Atlantic
Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic
Ethna --> Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...