jakob Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 şimdi fishing ve cooking almak istiyom yanına başka ne önerirsiniz????[hline]ticaret yapıp esnaf olmak gibisi varmı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ben magery i öneririm her koşulda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Ben bu oyuna hayatımı werdim bütün skillerden gm charlarm war ama fisher yok fishing görürsem gzde kalvaslarım bence yeniysen miner falan aç para için başka bide pure mage yapamazsın yeniysen en iyisi warıor ol mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Playboy free shardda oynadagın cok bellı oluyor. Bence sen sus :D[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 forensic eval al bide , aşçı-dedektif olursun yeni bi class :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ya free Mreeeee ne olcak piladerim uo rule deilmi ??? HA okadar ama bana soracak olursanız ki soran olmadı ben yine balıklık yapam aos hiç hosuma gitmedi oyunun bize uyması gerekirken biz oyuna uyuyoz makinen xp olmadan aos oynamayamassın xp ler ucarken sen nebuldan beter olursun zuaaha ula ne ugrasıyon ya gel nebulaya hala en baba server nebula bitti diyorlar ama baba server hala...charınmı yok git cafenin birine aç key log u kur bitir olayı ama yakalanmanı tavsiye etmem becerebiliyosan bizim gibi trojan kullan :D[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! Emektar UO'cu olympos da dogdu snn de tanındı nebulada büyüdü Arqasda yaşlandı ve şimdi tekrar dogdugu topraklarda Reactor. Grandmaster BeRDuSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Senı sırın sey senı, ne kadarda komık seysın sen oyle.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: FuasNyI, 21 December 2003 00:21 tarihinde demiş ki: Ya free Mreeeee ne olcak piladerim uo rule deilmi ??? HA okadar ama bana soracak olursanız ki soran olmadı ben yine balıklık yapam aos hiç hosuma gitmedi oyunun bize uyması gerekirken biz oyuna uyuyoz makinen xp olmadan aos oynamayamassın xp ler ucarken sen nebuldan beter olursun zuaaha ula ne ugrasıyon ya gel nebulaya hala en baba server nebula bitti diyorlar ama baba server hala...charınmı yok git cafenin birine aç key log u kur bitir olayı ama yakalanmanı tavsiye etmem becerebiliyosan bizim gibi trojan kullan :D[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! Emektar UO'cu olympos da dogdu snn de tanındı nebulada büyüdü Arqasda yaşlandı ve şimdi tekrar dogdugu topraklarda Reactor. Grandmaster BeRDuSH guzel mantık..tam nebulalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Hem free Shard Hem Paralı SHardda oynuom sen kapa cenenide ne demek oluyo daha dünkü bebe bana kapa cene dio git beni kızdırma app git mage yürü anca gidersin!! Sieeeeeeeeeeee!! *Forever Puremage* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Nebula EN büyüktür bırakın osiyi mosiyi RAJONA TERS BİZE TERS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ultimadan nefret ettiğimi bir kez daha söylüyorum.Nebula mebula hikaye oynamayın paralı serverda oynuyosanız paranıza yazık gidin biyerlerde kendiniz yiyin o parayı daha iyi.Sen FuasNyI, keyloger koyup insanların charlarını ele geçirmek hoş bişey olsa gerek bide onun açısından baksana.Senin uğraşıp ettiğin charını 10 dakikada hackleseler senin için iyi mi olur?Ultima oynayacaksanız lamerlik yapmadan insan gibi başlayın öylede oynayın.Unutmayın ki kablonun ucunda gene bir insan var.Benim uo da tartışıp işi hakarete getirdiğim biri, dersaneden karşı sınıftan sevdiğim bir arkadaşım çıkmıştı.Olmuyor değil.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ya Sen Ne Zırvalıyon ole mal mal Hayat hikayeni mi anlatıyon adama bak ben para vermiom ama verseydimde sanane ister yerim ister uoya veririm sanane be adam uza şimdi yol bakem Küçük Çocuk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Lan doğru konuş yada defol git sinirlerimi akşam akşam tepeme çıkarma. [Bu mesaj Moncain tarafından 09 January 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ya sizin tartismanizi bolicem ama:D ben free shard i nrden oynaya bilirim:D kredi karti sorun oluyo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Sende yenisin galiba. Burası işine oldukça yarar.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 dingonun ahrımı bura kardeşim relax relax ağızda kaybolmayan sakız çiğneyin bakın rahatlıcanız[hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ya adamın uo zevkini kırıcaksınız başka yerde tartışın bence fisher cooking ve camping al :P ciddi ciddi fisher olup para kazanıp ilk gemisini almak insanın hosuna çooook gidiyor sonra kazandıgı paralarla döşettirmek o gemiyi ve mavi tur içiin milleti gezdirmek ... hiç bi skill hiç bir pvp tadı onun tadını asla vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bu bölüme çook uzun aradan sonra ilk defa girdim bir bakmak için gördüm ki burda bayağı bir moderasyon boşluğu yaşanmaya başlanmış acil bir el atılmalı.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bencede.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 playboy! oside bırak gz'yi gz dışında bile bir player'a kalvas atamazsın hiçbirşekilde zarar veremzsin. tabi belasını arayıp trammel'a gitmezse. merak etme osi gibi büyük bir server senin gibilerin varlığı hesaba katılarak geliştirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bu ne böle be kurtarılmış bölgemi burası. Kırk yılda bir okıyım dedim şu bölümün başlıklarınıda aman allahım! Paticik bir yana burası bir yana. Ne aynı insanlar, ne aynı cümleler.. Terbiyenizi takının beyler, bayanlar![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 bayanlara laf yok :-p hangimiz böyle saçma tartışmalara giriyoruz ki, böyle şeyler sadece beylerin başının altından çıkar!!! p.s. böylelikle kendi kendimle de çelişmiş oldum, saçma bir tartışmanın içinde, alakasız bir laf ederek tarih yazdım, tebrikleri bekliyorum :D[signature][hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar