elesso Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bu ödüller accountun aktif olduğu süreye göremi veriliyo,mesela 1 ay aktif 35 ay kapalı bi acc bütün ödülleri alıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hulk Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Olurmu canım oyle sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 bildigim kadari ile eskiden soyleydi hala bolemi emin deilim her uc ayda bir kez activate edip kaparsan normal sekilde yaslaniyordu acc... yani 3 ay refresh suresi diye bilyordum...3 ay sonrasinda yaslanmasi duruyordu muydu mu accaba? yanlis ta olabilir forumun agir vet lerine danismak lazim ;)[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 valla bilmiyorum, degisik seylerle karsilastim, bi accim 1 senede 1.5 sene yaslandi, birini 8 ay kapattim actim 2 ay yaslanmis vs. birsuru karisik olay oldu. belki de ben aylari yanlis hesapladim hep ama bilmiyorum yani benim icin muamma bu olay sonucta :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar