canjovi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ya gecen cumartesi ben cok eylendim dogrusu ve benim ilk champ deneyimimdi.... en kisa zaman tekrardan gerceklestirsek guzel olmazmi ? hangi spot oldugu onemli degil yine toplansak ta gitsek herhangi bir chap spot a .... onun icin bu topic acigim dedim burda birseyler kararlastira biliriz event oganizasyonu[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bu aralar pingler çok kötü toplanabileceğimizi sanmıyorum ben ama gidilirse champ spawn area 5 var orayı denemek istiyorum ben bi adada gemiyle gidiyoruz falan :)[hline]?
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 uff nezaman duzelicek o pingler (burda pingler 24 falan ama siz gelmince bende etkileniyorum gorudugunuz gibi turkiyedeki pingler torontoyu bile etkliyo dolayli yoldan sizin pingleri bekliyorum)[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bi kaç gündür düzeliyo gibiydi bugün yine bu saatte 500-600 ping arası alıyorum akıl ermiyo valla kusra bakma :/[hline]?
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hakkatten şu pingler düzelsin yapalım birkaç aksiyon. haftalardır lag yüzünden bod alıp çıkıyorum. canım çekti valla
Öne çıkan mesajlar