canjovi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ya gecen cumartesi ben cok eylendim dogrusu ve benim ilk champ deneyimimdi.... en kisa zaman tekrardan gerceklestirsek guzel olmazmi ? hangi spot oldugu onemli degil yine toplansak ta gitsek herhangi bir chap spot a .... onun icin bu topic acigim dedim burda birseyler kararlastira biliriz event oganizasyonu[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bu aralar pingler çok kötü toplanabileceğimizi sanmıyorum ben ama gidilirse champ spawn area 5 var orayı denemek istiyorum ben bi adada gemiyle gidiyoruz falan :)[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 uff nezaman duzelicek o pingler (burda pingler 24 falan ama siz gelmince bende etkileniyorum gorudugunuz gibi turkiyedeki pingler torontoyu bile etkliyo dolayli yoldan sizin pingleri bekliyorum)[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 bi kaç gündür düzeliyo gibiydi bugün yine bu saatte 500-600 ping arası alıyorum akıl ermiyo valla kusra bakma :/[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 hakkatten şu pingler düzelsin yapalım birkaç aksiyon. haftalardır lag yüzünden bod alıp çıkıyorum. canım çekti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar