Merlot Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Arkadaslar internetten oynamak istiyorum warcraft 3 u bildiginiz server adreslerini yazarsaniz cok iyi olur. Tesekkurler[hline]Ben kadinin Istanbul gibi olanini severim; Fethi zor , Fatih'i tek ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Adres verebilir misiniz bu söylediğiniz sunucular için?[hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Walla şuan karamba var 1.12 di en son o ne oldu bilmem onun için biraz araştırın google da filan aratın 2 tane dosya war saten loader ile karamba.reg dosyası idi arayın bulursunuz bende war atarım dıcem ama erınıp atamam sanırım ayıp olur sonra.[hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ben Xpam ve Karamba sunucularında oynamaya çalıştım ama ikisine de bağlanamadım. İnternet bağlantınızın çalışır durumda olduğunu kontrol ediniz hatasınız alıyorum.[hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bütün sunucuları denedim olmuyorlar. Hep aynı hatayı alıyorum. Sunuculara pingim 1650ms civarında. Acaba bundan kaynaklanan bir problem mi yaşıyorum?[hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liqidblue Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Bende karambu adresine girdim ama edendir bilemiorum oyuna girsem dahi anında host waiting diyo ve hemen atıyo oyundan nedir sorun?bi yardımcı olursan sevinirim..ve oyunda genelde lag çok oluyomu?bende adsl var yeterli olması gerekli değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar