Vampire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Gencler hangi programla cdlerin BIN imageini yapabilirim, nero sadece NRG ve ISO destekliyor...Etrafta zibillah kadar program var, hangisini kullanabilcegim hakkinda en ufak fikrim yok birde BIN imageini yapicagim CD orjinal bir CD...Sadece devamli cd takip cikarma derdinden kurtulup Daemon Tools ile imagei okutup oynamak istiyorum oyunu....NRG imageini cikarmaya calistim ama malum cd orjinal oldugu icin daha %1 de okumamaya basliyor protection yüzünden...Biri hangi programi kullanabilcegimi ve bu programla orjinal cd nin image ini nasil cikarabilegimi ayrintili bi sekilde yazabilir mi? YARDIM!!![hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Fantom CD[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: fizban, 09 January 2004 20:08 tarihinde demiş ki: blindwrite kullanıyodum ben[hline]ölmeden önce ben de melektim.. bütün image filelari destekliyormu? yani BIN image ini cikartabilirmiyim?[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Fantom tüm image tiplerini destekliyor .bin dahil,öneririm. Buradan indirebilirsin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar