Creel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 yaa sinir olmaya basladim.. hich bi yerden hich bisi down etmemiş olmama ragmen internet explorera ne zaman bi adres yazsam sacma sapan search siteleri devreye giriyo bunu engellemenin bi yolu varmi porgram yada özel bi ayar? neredeyse surften nefret edicem yaa..[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Spybot adlı programı indir, tarattır ve temizle.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ad-aware kullandim ama nafile hala herhangi bi adresin basina http: koymassam driek search olai devreye girio allaam cildiricam harbiden..[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 ben spybot search & destroy kullandım aynı dertlerden kurtuldum hem diğer ad-aware ler gibi lazım şeyleri silip adamı deli etmiyoda [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 10 January 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar