Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Evet bu olay arkadaşın bilgisayarının başına gelmekte şuanda o nedenlede o değil ben yazıyorum dedikden sonra problemi anlatmaya geçiyim Hangi internet adresini yazarsa yazsın adres değişip aynı sayfaya dönüyor garip bir siteye ama o sitede açılmıyor. Nortonla tarandı , templeri sildi , bilgisayarı tarattı bir düzelme yok.. Tavsiyesi olan neler yapılabilir fikri olan Format demeyin ilk başta lütfen :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Belki Ad-Aware turevi bir program ise yarayabilir. Bazen ise yarayabiliyorlar.. Ayrica Registry `de site ismini aratmak da cozum yolunda bir kilometre tasi olabilir diye dusunmekteyim.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 kendisine söledim sonucu sölerim ama ad ware nerden indirebilir bilmiyorum :=) internet sitelerine giremiyor sanırsam ben indirip yollarım Tekrar saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Sorun Çözülmüş Sharky saol yardımların için arkadaş extradan teşekkür ediyor :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Rica ederim, cozuldugune cok sevindim :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 nasıl çözülmüş sorabilirmisin arkadaşına ? benzer bi sorun bende de var da bazen perfectnav.com die bi siteye giriyo hangi siteye girmek istersem istiyim... siteye ulaşamadınız fln diyo ama bi iki kere deneyince giriyo siteye... sinir bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar