Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 beyler moonspell in konseri war ocakta kimler gidicek ? 18 yaş sınırı olucağını sanıyorum ama bilemi yorum yinede.hoş benim için bir sorun yok ama yani en azından haberiniz olsun.16 ocak zero club ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yas siniri olmasa ben kesin gidicektim Moonspell en sevdigim ama fan i olmadigim gruplardan biri (Raven Claws icin o da :))[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 yani sınır war.hımmm yaşın kaç ki ? ayrıca sewdiğine de sewindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 seni araya sikistiralim volfi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hönk?yaş sınırımı var?[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 nerden duydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Ocak 16'da konser ama yaş sınırı konusunu bilemeyecem. Cuma gününe denk geliyor. Olmayabilir ya yaş sınırı[hline]Kenderleme, 27 Kasım 2003 17:01 tarihinde demiş ki: "adam tehlikeli yaa!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hımm olması lazım.yani moonspell gibi bi grup yaş sınırı koyar bence.ben gidiyorum.gelebilenler warsa birlikte gidelim we şunu da söylemeliyim.buna çoksewindim ki adamlar terorden etkilenmemişler ! yani aksatmadılar gelmelrini yani en azından resmi sitede böyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 ilk defa burda yaş sınırı olduğunu duyuyorum. sanırım yok sınır.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 içki olayı falan olmazsa 18 yaş sınırı söz konusu bile olamaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 olmaması lazım..grupla alakası yok yaşsınırırın..içki satışıyla alakası var ve zero clubda bildiğim kadarıyla içki satışı yapılmıo[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Hanged_Man, 07 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yani moonspell gibi bi grup yaş sınırı koyar bence. nalaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hımmm ne mi alaka ??? adamlar ilk başta bir barda çalıcaklar ki bar dediğin içki demektir ki içkisiz bir moonspell bir şeye benzemez.2. cisi olarak adamlar zaten satan yani normal birilerini beqliyor olsalar bile çocuk bekliyceklerini sanmıyorum.bunu da unutmamak gerekir ki size şunu söyliyim alın resmi steleri burdan anlıyabilirsiniz.yaazmıyor ama anasayfa yeter. www.moonspell.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 k3nk th3 b@bs hanged_man.. her kafatası gördüğün siteyi satanist sanıyorsan öl yani..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 adamlar satanist olduklarını kendileri söyledi.sonradan satanlaştılar başta deildiler. herneyse araştırmadan gitmeyin derim size.yani kapıda döt olmak olmas yani adamın moral sıfırlanır.umarım yaş sınırı yoktur.çünkü birçok seweni war grubun gördüğüm kadarıyla 18 yaş altı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 beyler kendinize gelin kilitlerim konuyu evet 18 yas altindayim, 16 yasindayim hatta, konser gunu 17 yasimda olucam girme sasim var kimlik baksalar bile universite kimligim var yazx okulundan onu birakin doggy denen herif benden daha kucuk gosteriyo, 19 yasinda :) bu arada satan olaylari falan demissin, yok oyle bir sey yuzunden yas siniri koyamazlar, zaten ben etrafta satanistiz biz holo holo bakire kaniii kedii kafasi diye dolasan ucuz heriflerden kat kat daha satanist oldugumu da iddia edebilirim. O konuyu hic acmayin o yuzden Zero Club ickili bir mekanmis, bunun konser ile alakasi yok, konser sirasinda icki satacaklardir, bu nednele 18 yas altinin girmesi yasak olabilir, ha olmasa giderim, Vampiria ile azarim, Opium ile kendimden gecerim. Ama kanunlar var bir takim 18 yas altini engelleyen Son olarak bir daha sooluyorum, tekrardan hoslananlar var aramizda, aptal tartismalarinizin yeri burasi degil, kilitlerim konuyu, bunun icin yetkim var ve sonuna kadar kullanirim.[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Bu mesajimdan sonra kavga icerikli mesaj atilirsa topigi kilitliyorum bravo size yani, iyi niyetle acilan bilgilendirici ozelligi olan bir topigin agzina yuzune sictiniz kutluyorum hepinizi bu mesaji gorup coktan yollaya basmis olanlar edit le bos biraksinlar mesjalairni lutfen[hline]Lights out, . As you hit the ground... [Bu mesaj Volfied tarafından 07 December 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 peki bilet satı$ları ne zaman, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hımm ne zaman we ne kadar olduğunu bilmiyorum.ama baqıcam en kısa zamanda.en azından buraya bildiririm war mı yok mu sınır we bedelini falan. [Bu mesaj Hanged_Man tarafından 07 December 2003 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hanged_Man tarafından 07 December 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hanged man eğer çıkınca bir haber verirsen seviniriz..[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 oke.söz hemen haftaya sölicem.çünkü haftaya baqıcam.neyse demin için pardon yanlış birşeyler demişsem.ama iyi niyetliydi.yani kötü bi amacım yoktu.neyse özür işte alınanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 songlessbird sildim oraya yazdığın şeyi.we özürümü de çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Hanged_Man, 07 December 2003 18:58 tarihinde demiş ki: oke.söz hemen haftaya sölicem.çünkü haftaya baqıcam.neyse demin için pardon yanlış birşeyler demişsem.ama iyi niyetliydi.yani kötü bi amacım yoktu.neyse özür işte alınanlar için. bendende özür[hline]shapshal, 16 November 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Grupta gitar nasıl çalınır? Biri akor çalar diğeri nota çalar falan mı veya ne biliim herkes aynı akora mı basar...bilgi lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 slm ! beyler bu hafta da baqamadım.gitmeye üşendim.çok uzak çünkü bana.neyse arklara söledim onlar bildiricekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 ok sağol[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar