Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Hiç girmeyecektim..Benden günah gitti... said: ranges, 09 January 2004 19:22 tarihinde demiş ki: arkadaşım elbette senin düşünce ve inanclarına saygım var ama allah a inanırsan anlarsın demeni doğru bulmuyorum.[hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Kuran-ı Kerim,dini bilgin %90 Civarlarında ise ve Allah'a tamamen inanıyorsan anlayabilirsin onun dediğini..Cuma namazında her hutbeden sonra denir ki; "Muhakkak ki,Allah(C.C.),Size Adaleti,iyiliği,yakın akrabaya yardım etmeyi emreder,Fenalığı,çirkinliği ve azgınlığıda yasaklar.O düşünüp Tutunuz diye size Öğüt veriyor." Yaşamın amacı ne üremek,ne yemek yiyip oturmaktır. Allah'a ibadet etmek ve bu dünyaya ESAS manada neden geldiğini bilmektir.Allah Derki;"Ben insanları ve Cinleri Bana ibadet etsinler diye yarattım" ..Şimdi diyeceksiniz;Allah çok büyüktür,bizim ibadetimize ne ihtiyaç duymakta? ..Peki o zaman sorayım,istediğiniz en mükemmel üniversiteye SINAV olmadan Girebilirmisiniz?Bu bir TEST dünyasıdır.Nitekim İslam dinindeki esas amaç,Allah'a inanmak(Tıpkı,göremediğimiz beynimizin olduğuna inandığımız gibi) ve ona ibadet etmek,onun gönderdiği-Yüzyıllardır bozulmayan Son Peygamberle gelen Kuran-ı Kerim le diğer kurallarıda-emirleri de Saymaktır!(+Dünyanın neresine giderseniz gidin,Kuran-ı Kerimdeki harflerin HİÇ BİR değişikliğe uğramadığını görürsünüz.) Ha dersiniz ki;Madem Allah tüm kötülükleri görür,bilirde neden değiştirmez? "Gerçek su ki,insanlar kendi iç dünyalarini degistirmeden Allah onlarin durumunu degistirmez.(13 Ra'd 11)" " İnsanlar, imtihandan geçirilmeden, sadece "İman ettik" demeleriyle bırakılıvereceklerini mi sandılar? 3. Andolsun ki, biz onlardan öncekileri de imtihandan geçirmişizdir. Elbette Allah, doğruları ortaya çıkaracak, yalancıları da mutlaka ortaya koyacaktır. 4. Yoksa kötülükleri yapanlar bizden kaçabileceklerini mi sandılar? Ne kadar kötü (ne yanlış) hüküm veriyorlar! 5. Kim Allah'a kavuşmayı umuyorsa, bilsin ki Allah'ın tayin ettiği o vakit elbet gelecektir. O, her şeyi işiten ve bilendir. " İslamın Ve imanın şartlarınada inanmak gerekir. 1 - İslamın şartlarından birincisi (Kelime-i şehadet getirmektir) Kelime-i şehadet getirmek demek, (Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulüh) söylemektir. 2- İslamın beş şartından ikincisi, şartlarına ve farzlarına uygun olarak, her gün beş kere (Vakti gelince, namaz kılmaktır) Her Müslümanın, her gün, vakitleri gelince, beş vakit namaz kılması ve herbirisini vaktinde kıldığını bilmesi farzdır. 3 -İslamın beş şartından üçüncüsü, (Malının zekatını vermektir) 4 - İslamın beş şartından dördüncüsü, (Ramazan-ı şerif ayında, her gün oruç tutmaktır) 5 -İslamın beş şartından beşincisi, (Gücü yetenin, ömründe bir kere hac etmesidir)... ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Başlangıç [Bu mesaj Halfmumi tarafından 10 January 2004 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bisikletli Imam Half-Mumi =)... Heheh takılıyorum kaale alma... *!Cipsinden otlanır...*[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 *!Alexiye biraz daha cips uzatır* Nope :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Bira almak farz olmuş haberimiz yok... =).[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Ulan dietteydim ben... *!DOH!*[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar