farewell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 said: DeamoN, 04 January 2004 22:00 tarihinde demiş ki: ahha seyda babaoglu bizim ingilizce hocası gidip söliim hemen[hline]bornozlu canavar ana. alman lisesi?[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlantistenGelen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Ya tamam Kurtlucuum, muratarda da sensin d1k da Seyda Babaogluda...Kabul ediorum:) Sen hangi Okul dergisinde yayimladiini soyle baska ihsan eylemeyecem sana:)))) Bu arada Seydaciima "Sari Murattan Selam soleyiver Deamon kardes;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Ben Reha Muhtarım...[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D1K Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ahaha adam yaw.. kurtlu baklava sayesinde burdaki forumları da okuyoruz ya helal olsun hueheu Evet, Seyda Babaoğlu sizin okulda İngilizce hocasıdır. Hatta kendisine gidip sorun bakalım ya da durun ben sorayım şu kurtlu baklava veledi kimmiş? =)) Şimdi ben MA isem, kurtlu hede hödö de ben ise, aynı zamanda MA ise, MA da ben ve kurtlu ise, hmm sanırım kurtlu ben ve MA kardeş mi oluyoruz? =P forumda yer edinmek olayına da koptuğumu ayrıca belli etmek isterim.. heuhe[hline]www.DeliKasap.com Rock'n'Roll Kültürü Mecmuası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlantistenGelen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 kARdesh d1k burada yerin yok edinemezsin:))) Kurtlu baklavanin birakiniz alman lisesini ortaokulda dahi okudugunu zannetmiorum:) Belki orta2 terk olabilir o da en iyi ihtimalle:)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar