Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi sol ve sağ açık...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

abi yerle degisebilirz hasan sas paso forvette oynamıo zaten oynicak diye birsey yok. bana göre sol acıkta en iyi oynayabilcek adam carlostur yani bana versen o adamı savunmadan degil ataktan sorumlu tutarım ki zaten öle oynatılıyor adam kagıt üzerinde savunma gözüküo ama ne zaman görsem ilerde :)
Sosyal ağlarda paylaş

fatih akyel diyelim örnek olarak[galatasaraylı yazınca konuyu saptırya getiriyorsunuz

adam hep ileride kanat ataklarında, bu fatih akyel sağ açık demek mi ?

aynısı hakan ünsal olarakta söylenebilir[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

Ulan sağ açığa figoyu nasıl unutursunuz?O muz ortalarını nasıl unutursunuz?
Seedorfta manyak bir sağ kanattır bence :)
Sol için recoba diyorum ben,hastasıyım...
Şut diyorsan şu,dribling diyorsan dribling,orta diyorsan orta,duran topuda iyi...E daha ne olsun?Hızlı da zaten...
BEnce Recoba da manyak![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Sosyal ağlarda paylaş

Abi beckham'ın karizması var diye herkes onu seviyor..Ama figo daha iyi.En azından top sürebiliyor ve çok olmasada hızlı.Ortaları ve şutları süper.
Ama beckham?Çalım yapamıyor,öyle iyi bir top sürme yeteneği yok.ama ortaları,şutları ve duran topları mükemmel.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger
Sosyal ağlarda paylaş

beckham'ın tekniği zayıf değil yalnız

uzun süredir takip ederim, erkeğimde karizmasına falan baktığımda yok

adamın futbol tarzı çok hoşuma gidiyor, tekniği figo kadar olmasada yüksek normal bir oyuncudan

figo'yu ortada oynatabilirken neden sağda oynatayımki ?

ikisinden birini seç deseniz sağ kanat için, yinede beckham'ı seçerim[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

zidane'la yanyana oynatırım, yada pancu'nun beşiktaş'ta oynadığı yerde forvetin arkasında oynatırım

yer iste yaratalım hoca

işte iyi futbolcunun özelliği bu, istediği yerde oynatabiliyorsun adamı[hline]When I look into your eyes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

Sol açık olarak denilson etkili..sağ açıkta da ben ronald de boer'ı beğeniyorm[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın
-Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir..
-Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...