Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 abi yerle degisebilirz hasan sas paso forvette oynamıo zaten oynicak diye birsey yok. bana göre sol acıkta en iyi oynayabilcek adam carlostur yani bana versen o adamı savunmadan degil ataktan sorumlu tutarım ki zaten öle oynatılıyor adam kagıt üzerinde savunma gözüküo ama ne zaman görsem ilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 fatih akyel diyelim örnek olarak[galatasaraylı yazınca konuyu saptırya getiriyorsunuz adam hep ileride kanat ataklarında, bu fatih akyel sağ açık demek mi ? aynısı hakan ünsal olarakta söylenebilir[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 fatih hep ilerde degil bence ben onu savunma icin oynatırım carlosu atak icin benim fikrimdir saygı beklerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Ulan sağ açığa figoyu nasıl unutursunuz?O muz ortalarını nasıl unutursunuz? Seedorfta manyak bir sağ kanattır bence :) Sol için recoba diyorum ben,hastasıyım... Şut diyorsan şu,dribling diyorsan dribling,orta diyorsan orta,duran topuda iyi...E daha ne olsun?Hızlı da zaten... BEnce Recoba da manyak![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 harbi figoyu atlamısız o da süper ama beckham derim yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Abi beckham'ın karizması var diye herkes onu seviyor..Ama figo daha iyi.En azından top sürebiliyor ve çok olmasada hızlı.Ortaları ve şutları süper. Ama beckham?Çalım yapamıyor,öyle iyi bir top sürme yeteneği yok.ama ortaları,şutları ve duran topları mükemmel.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Tabi gençlerdne sağ kanat olarak Andy Van Der Meyde var... Geleceğin starı![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 beckham'ın tekniği zayıf değil yalnız uzun süredir takip ederim, erkeğimde karizmasına falan baktığımda yok adamın futbol tarzı çok hoşuma gidiyor, tekniği figo kadar olmasada yüksek normal bir oyuncudan figo'yu ortada oynatabilirken neden sağda oynatayımki ? ikisinden birini seç deseniz sağ kanat için, yinede beckham'ı seçerim[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 ehe ortada zidane varsa oynatırsan sagda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 zidane'la yanyana oynatırım, yada pancu'nun beşiktaş'ta oynadığı yerde forvetin arkasında oynatırım yer iste yaratalım hoca işte iyi futbolcunun özelliği bu, istediği yerde oynatabiliyorsun adamı[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Meph yapma hacı,beckhamın tek özelliği şut ve orta(pas ta var tabiki)... Figoda daha fazlası var. Ama ben beckhamın kötü olduğunu söylemiyorum.Figo daha iyi diyorum. Sol için ise benim favorim recobadır.[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Sol açık olarak denilson etkili..sağ açıkta da ben ronald de boer'ı beğeniyorm[hline]-Birgün kimse Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bize kalsın -Beşiktaşlı olmak bir ölüm kalım meselesi değildir çünkü çok daha önemlidir.. -Savaşlar bitmez sömürüler bitmez,isteyen savaşa girer hiç farketmez..Bu alemde çarşı savaşa karşı...Saddam affeder çarşı affetmez!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Beckham Sağ Açık Roberto Carlos ve Ryan Giggs Sol açık çıkıyor sonuçlarda.. Carlos açık değil ama anket hesabı böle oldu..[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 sağda beckham-figo solda r.carlos- giggs kapışır diyorum.. valla karar veremem onlar arasında ama.. karşı karşıya görmek lazım *!mençıstır-real finalini merakla ve helecanla beklemektedir*[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar