Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ilk olarak bu haftasonu ilk defa atv ye bindim duymamis olan icin su motorsikletin 4 tekerli olan all terrain vehicle denen alet dagda safari yaptik kar icinde inanilmaz zevkli bisey hele kontralari falan harika yapiyosun 650 cc 50 hp 2 kiliskiti bindigimiz max 40mil gorduk ama genede eglenceli stabil bi alet ama rot ayari yok saga sola cekiyodu hep.. iste almak lşazim bi tane 11.000dolar imis ikinci olarak bu jet ski nin karda gidenleri ski-doo mu ne diyolar bu inanilmaz bisey bir inisi kameraya cektim ama hiz gostermiyodu 2 den 11 bin devire 2 saniyede cikiyo 3 karburatorlu biseymis manyak bi olasy becerenden asagi inerken 160km saat gitti kesinlikle denenmesi lazim hiz tutkunlarinca 3 uncu olarak serkan yazicinin mitsubishi evosunu gordum sari tam o ralli tiipi beyaz cantli icinde koltuklar falan kaldirilmis barlar vardi sparco koltuklar ufak direksyon falan guzel bi alet ama manda herif carpmis arkasini arka tampon yoktu euheuhe ama tam ralli arabasi son olarakta uludag taksicileri ne manyak adamlar adama diyosun abi yavas adam sana kocum ben devamli burdan inip cikiyorum diyo zincir mincir yok 90 la daga cikiyo efsanevi adamlar her biri gizli kalmis bi rallici yani[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: Infeqted, 30 December 2003 13:58 tarihinde demiş ki: son olarakta uludag taksicileri ne manyak adamlar adama diyosun abi yavas adam sana kocum ben devamli burdan inip cikiyorum diyo zincir mincir yok 90 la daga cikiyo efsanevi adamlar her biri gizli kalmis bi rallici yani[hline] AEHIAHUFAHUAFAUHLKfdhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 lancerlar güzel araba tabii. tomi makinen edition diye bi modeli var ama 90 milyar civarı ralli tutkunlarına binek araba..[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hoja o atv denilen alete nerede bindin? paraylaysa ne kadardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 uludagda iste 40m di 1.5 saat haftasonu 50[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar