Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görsel sanatlarda temizliik.

Numb

Öne çıkan mesajlar

kolayweb in kapanmasının ardından buraya koyduğumuz birçopk şey yalan oldu. bir çok topicte hiç bir resim görünmüyor. vede içerik olarak bunların boşluğu beni rahatsız ediyor. ben içi boş olan resimleri görüntülenemeyen topiclerin temizlenmesini silinmesini istiyorum.[hline]
Qui Bono?
Sosyal ağlarda paylaş

yo yo resmin direkt gözükme olayı olmasaydı bi anlamı olmazdı.. sadece link olayı çok saçma.. zati öyle olmasa forum opsiyonunda [img] olayı olmazdı..[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Sosyal ağlarda paylaş

Niye saçma olsunki, zormu gelio üzerine bi kere tıklamak. Bence burda resimlerin görülmesi kirlilikten başka bişey değil. Resimler forum formatını bozduğu için çoğu zaman yazıların başı bi tarafta kıçı bi tarafta oluo okumakta zorlaşıo. Açılmasıda uzun sürüyor zaten.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

tobe tobeee... numb horace.. iimisin yawhhh.. :D ehe adsl bekliycez die iicene kafayı sıyırttlıar ehehehahahe :D[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...