Numb Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 kolayweb in kapanmasının ardından buraya koyduğumuz birçopk şey yalan oldu. bir çok topicte hiç bir resim görünmüyor. vede içerik olarak bunların boşluğu beni rahatsız ediyor. ben içi boş olan resimleri görüntülenemeyen topiclerin temizlenmesini silinmesini istiyorum.[hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ve yeni koyduğumuz resimleride direk koymak yerine link vererek koyarsak daha bir temiz forumumuz olur.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yo yo resmin direkt gözükme olayı olmasaydı bi anlamı olmazdı.. sadece link olayı çok saçma.. zati öyle olmasa forum opsiyonunda [img] olayı olmazdı..[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Niye saçma olsunki, zormu gelio üzerine bi kere tıklamak. Bence burda resimlerin görülmesi kirlilikten başka bişey değil. Resimler forum formatını bozduğu için çoğu zaman yazıların başı bi tarafta kıçı bi tarafta oluo okumakta zorlaşıo. Açılmasıda uzun sürüyor zaten.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 normal fotoğraf gibi şeylerde olabilir ama herhangi bir battle olduğunda mecburen karşılaştırma açısından alt alta aynı sayfa için olmaları daha sağlıklı oluyor.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 iyide bu gorsel sanatlar forumu resimler kendileri konusuyo.. ana konu onlar oldugu icin kirlilik diil bana kalirsa, direk karsilastirma sansida oluyo resimleri...[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Bence de, görsel sanatlarda resimler mesakın içinde görünmeli. Sonuçta insanlar buraya eserlerini koyuyor. O kadar uğraşılan şeyleri kirlilik olarak görmek yanlış bence. Yani sonuçta o resme bakmak istemeyen girmez ki zaten bu bölüme[hline]Lucky's Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ilerki bi tarihte web spaceimiz de olunca daha şık temiz olur herşey. yalan oldu bi kısmı ama olsun dursun onlar.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 gerçi bunda da bir hayır vardır. vardır yani bi hayır anlasana hOrca BİR HAYIR VARDIR DİYORUUUUUM SANAAAAA:)[hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 :lol: ehe vardır tabi.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 tobe tobeee... numb horace.. iimisin yawhhh.. :D ehe adsl bekliycez die iicene kafayı sıyırttlıar ehehehahahe :D[hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ya adsl aldık modem alamıyoruz paramız yok ehehehe :)) yani yıllardır bu kadar fakir olmamıştık:)[hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar