Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Isobuster ve winiso programlarını denedim ama benim kullanmak istediğim veriye bir türlü dönüştüremiyor (winiso açamıyor zaten, diğerinde de .bin,vs... gibi dosyalar üretiyor). Mesela bir oyunun image dosyasını yükledim, oyunu yüklemem için ne yapmam gerekecek ?[hline] Bayhan Fan Club Komedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Daemon Tools u cek internetten ve bu programla hdd de bulunan iso fileini sanki cd icindeymis gibi calistirabilirsin daemon tools ile...kisaca eski FAKECD programinin oldukca gelismis ve güzel bir versiyonu[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Teşekkür ederim[hline] Bayhan Fan Club Komedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Neyse, boşuna indirmişim o kadar dosyayı. Windows bu doysa tipini okuyamazmış veya dosya bozukmuş. Onarmak için baştan yüklemem gerek değil mi ? :([hline] Bayhan Fan Club Komedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar