Revenant Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Wookielerin armor icindeyken goruntusu ve neye benzedikleri ;) http://server5.uploadit.org/files2/080104-0132.jpg[hline]Disposal of Eclipse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hehahahah[hline]MaxPlanck, 06 January 2004 16:01 tarihinde demiş ki: ..ne yazip ne yazmayacagimi sana sormayacam SIN zibidisi !! Deli333, 08 January 2004 13:47 tarihinde demiş ki: ya ne kadar boktan bir kuruluş bu türk telekom. herifler devleti arkasına alarak kimseyi s.klemiyor . yeter lam bok herıfler. a.k.a ne boktan bir ülkedeyiz ya. ya bu mallar acıklama filan yapmadımı son durum nedir poktan netimiz ne zaman gelicek. şerefsizim 3-4kbs downloadı begenmezdım. 14-15e gelince acaba telmi acsam derdim. şimdi 3 kbs ye bile rağzıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 lol süpermiş[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Smelly wookies! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bu bizim beyaza benziyo be ahah[hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Lol bu harbi beyaz![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: sadATS2, 08 January 2004 17:41 tarihinde demiş ki: bu bizim beyaza benziyo be ahah[hline]sad [R.I.P] marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ) Ehm, Bu tip şakalar yapmaktan kaçınalım, arkadaşım biraz alıngan ve ciddiye alıyo şakalarınızı... Wookie olmayı aşırı benimsemiş bi durumda... 8-)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Walla arkadaşın alınmasın ama harbi kediye döndük.. Ya kırmızı elbisemiz bile olamıyo varmı ötesi hehe.. Delikanlı wookie'ye kırmızı ters prensibinden hareket etmişler heralde. Giysi olarakda bi robe bi jerkin bi de etekle idare ediyoz napalım artıkın.. Tek tesellimiz 1300 health heralde.. (Kırmızı giysiyide yılbaşı dolayısıyla aramıştım ordan biliyom)[hline]Bria - Grenadeer [Bu mesaj Bowabe tarafından 09 January 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Dostum iyi güzel diosun da ben hiç görmedim ki Star Wars evreninde bi wookienin üstünde deri ceket, altta kot, ayakta da snickers... Nasıl trandoshanlar ayakkabı ve eldiven giyemio, wookieler de armor ve kıyafet konusunda sınırlılar. Sizin özelliğiniz kürkünüz abi, değişik desenler ve renkler deniceksiniz...[hline]8-) Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Sizdeki hp bende olsa derimi bile yüzerim valla.[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Tekrar ediim, Beyaz'a aman şaka yapmayın bu konuda. Keser valla hepinizi... Cantina açılışında hatırlayanlar vardır, bi vendor şöyle diodu: "Droid ve petlerinizi dışarda bırakınız, wookieler girebilir"... Baktım herkes oynuyo göbek falan atıyo beyaz oturmuş yere, dedim hayırdır, abi vendorun dediğine baksana diyo. Zaten pet diye dalga geçiolar bu nedir falan demişti... Diceğim, wookielerle satranç oynıcaksanız bi kere daha düşünün! :-D[hline] 8-) Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar