Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Pazar gününden itibaren yurdumuza yeni bir soğuk hava dalgası geliyor ? Acaba bu soğuk hava dalgası istanbulu etkiler ve okulları tatil yapacak derecede bir etki yaratabilirmi ? Tabi bizim valimizi biliyorsunuz her şartta okula gönderir ama yinede çığ düşecek kadar kar yağması lazım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Gelsin gelsin vatanın milletin ihtiyacı var buna.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ula burda hava zaten -12 derece soğuk hava dalgası gelirse -24 mü olacak nedir? gelmesin istemem kuzeyden geçip gitsin[hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bı okul tatıl olıcak dıye soguk havamı beklıceksınız yapmayın arkadaslar ızmır de kıcım donuyor ben bu kadar soguk gormedım valla gıtsın bıran once bu soguklar[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 gelsin veya gitsin demiorum ama pazar günü gelecek havanın kar deil yağmur dırakması beklenio, enazından öle dinledim. ayrıca tatil konusuna gelince vali kompleks yapmış tatil etmio okulları. gereksiz sanıo ama ben dün okula giderken hasta oldum, 7.45 vapuruna yetişem derken aynı saatlerde yola düşüp 8.15e yetiştim. şuan evde ateşli duruorum. adam tabi oh girsin konağına kırmızı halıdan. rezillikti dün. gerçekten çok gereksiz tatiller de yapıldı geeçn senelerde ama dün bir farzdı[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ankaraya gelmesin ya ben bu gunden ba$liim dua etmeye ..[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 allah evsizlerin yardımcısı olsun.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Amin .. Peki ondan sonra gelecek mi acaba birdaha kar ? Yoksa bu yıl bu kadarmıydı kar istanbuk için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Gelsin gelsin.. Soğuk hava rulaz..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Soguk hava dalgası :-) ehuehu Neyse şaka bi yana İzmir'dede son 3 gündür inanılmaz soğuk bi hava var. Hatta dün gece don olmuş sular fln buzlamış.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Vay be... Bizim evin çatısında da buz sarkıtı olmuş bütün mahalle bunu konuşuyoduk.. Hatta dün kahvede kavga çıktı bunun için.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 yok İstanbullulara kar tatili falan... Sürünelim biz![hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 izmirde o buz tutan sular erimemişti eriyodu ama gene gece oluyordu şu anda hala soğuk muhtemelen daha da kalınlaşır o buz bizim okul dağın başı yol buz tutsada gidemesek okula zaten 3-4 giriş yeri var hepsi yokuş dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Soğuk hava dalgası yetmiyor valinin okulları tatil etmesi için. Zenci dalgası lazım valinin okulları tatil etmesi için.[hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 * Kusar * [Bu mesaj Bloodless tarafından 09 January 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 razor..offff of :([hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 *!blood'u teselli eder*[hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Rzr helal be..[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 yaw okulların kapanmasına 2 hafta kaldı sıkın biraz daha,sabredin :)[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 arkamda kar olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar