Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Char'ınız Bria'daysa buraya bi mesaj atın bi guild kuralım..[hline]Profum: Greenedar Mekanım: Bria server, Tatooine Mos Elsewhere Player City.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Sanırım kimse yok Bowabe, gel sen eclipsede yeni bi karakter aç, çok kalabalığız burda... En kötü Kettemoorda aç orda da bayaa türk var... 8-)[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Yok ben bayağı yerleştim bu Bria'ya artık.. American kardeşlerle takılıyom hehe.. Nede olsa komşu olduk onlarla, yabancı değiller :) Bilmiyom daha önce bu konu açıldımı ama şunu sorcam; Prime time'da en kalabalık server hangisi? :) Ve ilk açılan server Bria diye bişi duydum.. Bilmiyom doğruluğu varmıdır? Yani ilk açılan server diye bişi olması mantıklı..[hline]Bria - Grenadeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Eclipse ilk açılan serverlarda unofficial European Server olarak geçtiğinden bizim saatlere göre akşamları bayağı kalabalık oluyor, diğer serverlar amerikan saatine göre prime timeda kalabalık oluyodur sanırım... Bu da bizim saatle sabah 3-5 arası. (Bu arada coşmuşum gene, bütün mesajlarda son mesaj olarak kendiminkini göremeyince rahat edemiorum, dark-dr aradaki topici kitlemese oraya da bişiler yazıcaktım. Bu arada post kastığımı falan sanmayın diye yeni mesaj yazmadım, son mesajı edit ediorum :-P ) [hline]8-) Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 09 January 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar