helor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 kendi çizgifilmlerinizi yapmanızı sağlayan bir site.kullanımı çok kolay arka planı şeçiyorsunuz,dialogları yazıyorsunuz ve bitiyor.bu kadar kolay. dfilm benim filmim; kar tatili normalde bu kadar kısa yapmanız şart değil.istediğini uzunlukta yapabiliyorsunuz.[hline]Helor The High Elf [Bu mesaj helor tarafından 08 January 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 auhauah super bisi abi bu :) baya yaratıcı seyler cıkar burdan :D[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 harika bişey kesinlikle. Denedim saçma sapan bişeyler yaptım güzel olmadı benımkı ama emınımkı oldukca eglencelı bi site olmuş bence.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar