Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boyun uzaması!!!

ranges

Öne çıkan mesajlar

Boyun uzun olması %100 kalıtımsaldır bence. Dışarıdan hiçbir katkı (cerrrahi teknikleri, hormon replasmanlarını saymıyorum artık) boyu genlerinizde izin verilenin üzerine çıkaramaz. Boyun kısa kalması ise %90 üzerinde çevresel olabilir, yetersiz beslenme, büyüme hormonunun salgılanması engelleyen bir durum, stress gibi nedenler ile kalırsınız bacak kadar :)

Gerçi benim yaptığım gibi saçma bir çevresel/kalıtsal yaklaşımı olamaz ama neyse heh :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

[Bu mesaj Qui tarafından 08 January 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 08 January 2004 20:46 tarihinde demiş ki:
Boyun uzun olması %100 kalıtımsaldır bence. Dışarıdan hiçbir katkı (cerrrahi teknikleri, hormon replasmanlarını saymıyorum artık) boyu genlerinizde izin verilenin üzerine çıkaramaz. Boyun kısa kalması ise %90 üzerinde çevresel olabilir, yetersiz beslenme, büyüme hormonunun salgılanması engelleyen bir durum, stress gibi nedenler ile kalırsınız bacak kadar :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

c'est qui ? :)[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır"
Fornication Under Control of the King
Sosyal ağlarda paylaş

said:
555, 08 January 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
ben 1.57im ama kızım.ayıptır sölemesi bi de acayip kompleksliyimdir acaba sorun mu bu?[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah

Kızlarda boy sorun değilki.

*!Bazılarının agh kız olsaydım dediğini duyar*[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

ya kızım,kısayım,üzülüyorum bu konuda kompleksliyim hatta ama olsun.ayrıca bizim türkçeciyi düşündükçe en azından orantılıyım diyorum.ama kısa insanlar olarak bizimde tesellimiz minyonuz yaşımızı göstermeyiz ilerde..inşallah..bu şey ne kadar doğruysa :D[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
555, 08 January 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
ya kızım,kısayım,üzülüyorum bu konuda kompleksliyim hatta ama olsun.ayrıca bizim türkçeciyi düşündükçe en azından orantılıyım diyorum.ama kısa insanlar olarak bizimde tesellimiz minyonuz yaşımızı göstermeyiz ilerde..inşallah..bu şey ne kadar doğruysa :D

Sıkma canını benim kız arkadaşım da kısa ama dünyadaki herşeyden çok seviyorum onu.. Elbet benim gibi minyonlardan hoşlanan birini bulucaksın sende:) Yani inşallah.[hline]ilk o vardı..
kalhiae koç
herkes gral biz lamer.. gralsınız valla!
Sosyal ağlarda paylaş

evet kızlarda uzun olunca çok yaşlı gösteriyor..
biriki sayfa önce bir hesap verilmiş o hesapla benim 1.75 olmam lazım peki aradaki 22 cm lik fark nerden geldi acaba? :lol:[hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 08 January 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
benim bi arkadaşım 18 yaşındayken 1.65ti şimdi 29 yaşında 2.02 boyunda.[hline] retro
Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.

Ciddimisin?Yani 18 den sonra 35 cm uzayabiliniyormu?[hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

aynı. hatta bu kadar aynı olamazdı. aynen oha!
(88'lisin di mi 15 derken?)

said:
zamo, 08 January 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Benim 15 yaş 184 boy var ama iyi olmuyor çok uzun boy.İsterim ki daha uzamıyım.Heryerde zorluk çıkıyor.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

e o ortalamaya göre ben 1.76 oluyorum. ama 1.84'üm. hatta bizim ailede uzun eleman da yok. en uzunları babam o da 1.80.
9 senedir basket oynuyorum. süt falan içmem. yemek yerim. o kadar. ben daha 3-4 cm daha uzarım. bunu nasıl açıklayacaksınız? annem de 1.60. yani olayın belli bir kalıbı yok.
hatta basket boy uzatır. benim baskete ilk başladığımız seneden olan arkadaşlarım var. düzenli spor yapıyorlar ve hepsi uzun. hatta annem babam doktor, onlar da basket boy uzatır diyorlar.
bir de sürekli zıplayınca bacak kasları genişleyeceğine incelip uzuyormuş. sanırım bu da bir etken olabilir.[hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...