kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Windows Xp ye kamera yüklücem de xp sorun çıkardı ( hayret ) usbcone.sys dosyası için winxp cd sini takın diyor da ancak bu dosya benim xp cd'm de yok internetten dl edebileceğim bir site var mıdır ?[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 usb-drivers.com a bi' bak bulabilirsin orda sanırım ya da google da arat 10 larca link çıkar zaten ..[hline]Geleceği düşünmüyorum ,çok çabuk geliyor nasılsa ... [Bu mesaj odchu tarafından 09 January 2004 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 çıkmıyor abi deli olcam.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 ne kasıyon abi o zaman git ankaradaysan maltepe pazarına ıstanbuldaysan kadiköye al bi xp cd si 2.5 kagıt bişey .[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Microsoftun sitesinden ara orda kesin vardır.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar