McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Aslında Unique nickiyle yaklaşık 3 yıldır forumları okuyorum ama artık ben de yazmaya başliim dedim. Selamlar olsun! Nick olayı? Nickin McsPeyn olması da şöle: Max Payne oyunu çıktığında bizim yan sınıfta birinde cdsi vardı, elden ele geziodu. Ben de hergün uğrayıp "Max Payne CDsi kimde?" die ortalıklarda geziniodum. Bun üzerine o sınıftaki biri bana Max Payne demeye başladı. Bi gün basket maçı yaparken "Mekspeyn pas at, mekspeyn şut çek!" falan dedi. Bu arada benim arkadaşlar da maçı izliodu. Zaten The Matrix filminin etkisinde kalmış olduğum için öğle tenefüslerinde bazen bi kaç kişiyle mavrasına filme özgü yavaş çekim hareketler yapmakla birlikte baskette turnikeye falan da farkında olmadan yavaş çekimde giriomuşum(fazla iyi oynayamıom işte cebelleşioz). Bunun üzerine bana "mekspeyn" olarak okunan bir şekilde hitap etmeye başladılar. Ben de dedim biraz özgün olsun bu bari aynen Max Payne çok özenti olur dedim. Mc's Peyn yaptım nicki. tabi zamanla ' ve boşluk oyunlarda fazla kullanılamama etkisiyle kalktı ve McsPeyn oldu. (Max Payne cdsi bilgisayarımda çalışmadığı için uzun süre oynayamadım sonra da kafede oynayınca single player oyunlardan fazla keyif alamadığım için baydım. Yani sonuçta nickim McsPeyn ama pek Max Payne oynamış değilim..). Nickimin hikayesi böyle şimdi diğer olaylar: Ne tür müzik dinlerim? Zaten pek fazla "Aman müzik dinliim, tarzım olsun." ayaklarına girmedim, ama Linkin Park ve Evanescence güzel oluyor dinlemesi. Şu aralar radyo takılıorum. Neler yaparım? Kurslar vs. dolayısıyla az olan vakitte arkadaşlarla net kafe ya da bilardo oynamaya gidiyorum. Zaten Mersin'de en iyi kafe ve en iyi bilardo arası yürüyerek 10 dk. olduğu için biri bayınca diğeri, diğeri bayınca diğeri.. Güzel film oldu mu sinema, ya da doğum günü partileri falan öle geçip gidio.. Ne tür oyunlar? Nick olayında da sölediğim gibi single player oyunlar bayıyor, daha çok CS, UO, bi aralar JK2 oynadım. Kafede AoE2, BF1942 vs. Donanım-yazılım? Web sitesi yaptım bi kaç tane, bi de geçen seneye kadar bilgisayar dergisi okurdum bolca. Çok müthiş bir bilgi hazinem yok ama olayları çabuk kavrıyorum, çabuk öğrenirim genelde, faydalı bi olay :P İşte böle. Artık ben de yazıyorum bişiler, bazen farkında olmadan muhalefet oluorum, keyifli oluo. Bu yazıyı okuduğunuz için teşekkürler (gibi klişe bir lafla bitireyim olayı). Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Hoşgeldin McsPeyn. bence nickin biraz itici ama hikayesini okuyunca iyi eheh. O ağır çekim turnike olayı bi stildir.biraz kiloluysan ve içeri dalmaktan çekinmiyorsan ağır çekim gireceksin abi turnikeye. örnek antalya orman lojmanlarında oturan Bora ve Serdar. Abi o ne turnikedir öyle 2 adım atacak topu topu 5 adım süresi geçiyo elemanlar sanki bale yapıyo.hayır ben sabitim sabit olmama rağmen adam eziyo resmen hadi birincide sabitim foul oldu ikincide hiç niyetim yok bacağımı ezdirmeye ehehe. bekliyorum sabit durmadan bu sefer geçsin beni arkadan şapkayı veriyim diyorum ı ıh hemen foul elime furdun diye mızıkcılık yapıyolar. Bora ya Camış dememizden kütlesi ve hacmi hakkında bi kanıyada varabilirsiniz :D[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Sorun o değil, şu an boyum normal sayılır da o zamanlar yaşıma göre kısaydı, yani basket oynamak için kısaysan çevik olacaksın ama o yoktu, öle cebelleşiodum, o yüzden kısa boy + yavaş çekim = gelsin bloklar.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 . [Bu mesaj Solinari tarafından 05 January 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hosgeldın[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Biz görevimizi yapalim da. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına uğrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin.Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim.. İyi eğlenceler :)[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 ho$geldin max payne in mcs si Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 said: McsPeyn, 05 January 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Aslında Unique nickiyle yaklaşık 3 yıldır forumları okuyorum ama artık ben de yazmaya başliim dedim. Görevini yapmışsın, teşekkür ediyorum da, gözden kaçmış bişiler? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Merhaba McsPeyn Paticik Forumlarına ve aramıza hoşgeldin. İyi seyirler..[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 selam dostum artık seni yazılardada görmek isteriz :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.