Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Merhaba arkadaşlar.. Merchant xp'yi düşürdükten sonra vendoru yine merhant xp'si olmayan başka birine transfer edebilirmiyim? çok şey istiyom galiba :) Ama biliyosunuz merchant xp'yi düşürünce vendor düşmüyor.. Ya mesela evi transfer etsem vendoru yinede benmi kullanabiliyom? Beni aydınlatın millet! [Bu mesaj Bowabe tarafından 09 January 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 vendoru transfer edemezsin artik. vendor koyabilmek icin m in gerekli skillerin olmasi lazim. sen mesela eger 4 vendor koyarken surrendere edip skilini inmissen eger +3 vendor moduna, o zaman oldugu yerde durcak vendorlar.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ya tamam vendor dursun orda..Ben eğer evi transfer edersem vendor evi transfer ettiğim adamın kullanımına geçecekmi?[hline]Profum: Greenedar Mekanım: Bria server, Tatooine Mos Elsewhere Player City.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hic denemedim ama saniyorum hayir.[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 mono'nun evi benim chara transfer etmiştik o arada da başka bi arkadaşın vendoru vardı hiç bişey olmamıştı vendorlarına halen onun kullanımındaydı 2 ay falan oldu bu olayı yapalı herhalde patchle falan degiştirmemişlerse aynıdır[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bu bilgi için teşekkürler.. Benim için önemliydi...[hline]Profum: Greenedar Mekanım: Bria server, Tatooine Mos Elsewhere Player City.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bowabe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Arkadaşlar yani şu bilgiyi onaylarmısınız: Vendorları sadece onları koyan sahipleri kontrol eder, item koyup çıkarır, maintainance yatırır (başkalarının evinde olsa bile); ve herhangi bi şekilde transfer edilemezler..[hline]Profum: Greenedar Mekanım: Bria server, Tatooine Mos Elsewhere Player City.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: Bowabe, 09 January 2004 05:47 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar yani şu bilgiyi onaylarmısınız: Vendorları sadece onları koyan sahipleri kontrol eder, item koyup çıkarır, maintainance yatırır (başkalarının evinde olsa bile); ve herhangi bi şekilde transfer edilemezler..[hline]Profum: Greenedar Mekanım: Bria server, Tatooine Mos Elsewhere Player City.. , Novice bir merchant olarak onayliyabilirim[hline]Sansured by sad :) mastered: Marksman, Medic, Creature Handler(1st holo), Commando... Still prog: Merchant(2nd holo) Next: Teras kasi Artist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar