Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swgye baglanma hakkında

UnatcoSPY

Öne çıkan mesajlar

su an payment selection ekranında bekletıyorum oyunu.bu oyunun 1 ay bedava gırısı yokmu? ayrıca bı kredı kartı numarası verdıkten sonra onu degıstırebılırmıyım ve degısıyorsa nasıl degıstırebılırım?
lutfen yardımcı olun cok gırmek ıstıyorum ama bı turlu gıremedım.yanı 1 ay bedava acılıyo dıye bılıyodum ben onu aktıve edemedım sanırım lutfen yardımcı olun[hline]DestryinG YouR EnemieS İsn'T EnougH
YoU MusT DevouR TheiR SoulS
Sosyal ağlarda paylaş

pekı hesabı dondurma nasıl?
bıde sen bedava olan 1 ay dolmadan dıyosun heralde dondur dıye dımı?
ayrıca acarken kac aylık odıcemı ordan ısaretlersem kredı kartı nosunu degıstırmek ıstedıgımde tekrar kac aylık odıcemı gosteren ekran cıkıyomu yenı numarayı yazınca?[hline]DestryinG YouR EnemieS İsn'T EnougH
Sosyal ağlarda paylaş

ya okde ben anlatamadım
yanı 1 ay bedava accu actıve etmek ıcın bı kredı kartı nosu yazdım oyuna gırdım
1 ay bıtmeden once accumu nasıl dondurcam?
ayrıca dondurduktan sonra yenı noyu nerden gırcem sıteleerden falanmı yoksa oyun ıcınde yonlendırılıyormuyuz yanı.
hesabı dondurmak ıcınde bı sıteden falanmı dondurabılırım yoksa oyun ıcınde bı ekran falan acılcakta olemı dondurabılcem.launchpad gıbı bısı acılcakmı yanı bu ıslemlerı yapabılmem ıcın[hline]DestryinG YouR EnemieS İsn'T EnougH
Sosyal ağlarda paylaş

soe station nin web sitesinden account iptalini bulabilmek icin baya takla atmak gerekiyor genelde. soe bunu kasitli olarak yapiyor.

eq da account info kismindan end billing diyerek oyun icinden yapiliyordu. buyuk olasilikla swg de connectorde bu tur bir link vardir.

billing i end ettiginizde oyun kapanmaz, yani 1 ayin sonuna yakin yapmak zorunda degilsiniz. billingi hemen registration dan sonra bile end etseniz free periodunuzu rahat rahat oynarsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kredi kartindan kurtulmak icin, garanti bankasina gidin, hesap actirin, bu hesabi internet uzerinden islemler icin kullanmak istediginizi belirtin. icine oyunun aylik ucreti kadar parayi koyun, birazcik fazla koyun emin olun. sonra garanti sitesinden size banka tarafindan verilen kullanici adi ve sifre ile baglanin, hesabiniza bagli sanal kart yaratin, hesap taki parayi sanal karta aktarin. Kredi kartiniz olmadigi halde, alin size aylik ucret kadar limiti olan bir adet garanti master card.

gule gule kullanin.

not: Yukaridakine ek olarak, garanti bankasi kredi karti sahipleri bankada ekstra bir hesap actirmadan ya da bankaya gidip ya da telefondan bankacilik destegine filan ihtiyac duymadan direk olarak garanti.com.tr den kredi karti numaralari ile bir kullanici adi ve sifre alip sanal kart acabilirler. bu sanal kart direk olarak kredi kartiniza bagli olan banka hesabinizdaki nakiti kullanir. tabi bu ek not ta belirttigim yontem babalarinin kredi kartini kullanmamaya calisan kisiler icin uygun degil :) onlar yukardaki islemi aynen yapsinlar. bu dedigim zaten maasi kredi kartina bagli bir hesaba yatan, internette asil kredi kartlarini kullanmak istemeyen ve bankaya internet kullanici adi ve sifresi icin gitmeye ya da telefon etmeye usenenler icin.
Sosyal ağlarda paylaş

burda bir suru bilgi girisi cıktı karsıma ya.
ya ben bunları yazcam sımdı ama kredı kartı nomu degıstırmek ıstedıgımde bu bılgılerın yer aldıgı ekran yıne cıkcakmı karsıma? bılen warsa bı solesın yaw[hline]DestryinG YouR EnemieS İsn'T EnougH
Sosyal ağlarda paylaş

Ewet istediğiniz zaman kredi kartı değişikliği yapabilirsiniz. Zaten kutuyu alıp oyuna başladığınızda kredi kartından para çekilmiyo sadece verification için gerekli...[hline]Xeal Soulreaver of SWG/Eclipse
--------------------------------------
I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

pekı bu name on card dıye bı secenek war oraya kartın sahıbının ısmımı yoksa bankanın ısmını falanmı yazcaz ayrıca regıon dıyo,orayada marmaramı azcaz yoksa anadolu falanmı?
birde card nosunu aralarına cızgıler koyarakmı bosluk koyarakmı yoksa olecemı yazcaz bı bılgı verırmısınız?

[Bu mesaj UnatcoSPY tarafından 08 January 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 08 January 2004 06:30 tarihinde demiş ki:
anlatamiyorum galiba millet. kredi karti numarasini degistirmek icin account iptali GEREKMIYOR.

sen anlatiyorsun anlatmasina ama onun anlatmaya calistigi bir seyi gozden kaciriyorsun. kredi karti numarasi degistirmek icin istemiyor, bir olasilik eger bir alternatif odeme yolu bulamazsa (ki garanti kart ile o yolu gosterdik) accountu iptal ederek hic para cekilmesin istiyor. aylik 15 dolarlik odemeyi yapamiyorsa account iptal etmeden kart degistirmenin kendisine bir faydasi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...