kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hangi grupta,hangi enstürmanı çalmak isterdiniz?(büyük ihtimalle çaldığınız enstürmanı isterdiniz.) ben dimmu borgir'de davul.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hmm placebo veya radioheadde davul calmak isterdim valla
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 iced earthde davul çalmak isterdim, ahhhh ah[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 iced earth de elektro metallica da bas dream theatre da bateri guns and roses da elektro[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 whitesnake de gitar çalmak isterdim. vai grupta iken. eh tabi coverdale'e de backvocal yapsam fena olmaz ;)[hline]smthng about sx&drt
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 walal ben apocalyptica da çello ya da opeth de ritim gitar , davul ya da klavye çalmak isterdim[hline]bornozlu canavar
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Queens Of The Stone Age - System Of A Down - Sentenced - Deftones - Tool Bunlarda bass çalmak isterdim.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Şimdi efendim böyle konular üzerine düşünmek, beynimizi yoracağı gibi bizi hiçbir noktaya taşımayacaktır da müzik kariyerimizde. Ben şahsen kendi grubumla birlikte coşmak, aşmak isterim. En güzeli tabii ki bu olur. Ama hayal etmek zarar vermez diyerekten ;) iced earth'de kendime bir yer bulsam ritim gitar saflarında hiç de fena olmaz hani[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun"
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Iced Earth'de ritim gitar? ahuahuauhauhauahauahauha hayir tamam hayal ediyorsun ama dunya'nin en mukemmel ritim gitaristi gelse IE'de ritim gitar calamaz...
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Nightwish'de davul.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: HellHound, 03 January 2004 21:33 tarihinde demiş ki: Iced Earth'de ritim gitar? ahuahuauhauhauahauahauha hayir tamam hayal ediyorsun ama dunya'nin en mukemmel ritim gitaristi gelse IE'de ritim gitar calamaz... neden bu kadar tepki verdin ki :D neden olmasın? Çok mu zor? Aşkla ne zorluklar yenilir...[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun"
Selocan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Dark Tranquillity de davul[hline]If only I could breathe to see the sun of May...
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yok komik oluyor tepki degil o... zira iced earth'de hersey olursun (cunku Jon her an herkesi kovabildiginden 10 sene icinde metal piyasasinda Iced Earth'de calip atilmamis tek kisi kalmayacagindan sira sanada gelir) ama ritim gitar olamazsin sen degil alemin en kral virtuozu gelsin yine olamaz... cunku: Iced Earth = Jon Schaffer Jon Schaffer = Rhythm Guitar sana lead'i verelim IE'de :P[hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: HellHound, 03 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: Iced Earth = Jon Schaffer Jon Schaffer = Rhythm Guitar [hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy ehuh abi olay budur yani, tutmadı başka bişi bulursun sen de :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ay sıkılırm ben lead çalarsam... John Shaffer'ın altından girer üstünde çıkarım gene ritim gitarist olurm ben... Abi 3. lazım mı falan diye... Fazladan ritim bişey kaybetttirmez daha güçlü sound veririz falan diye... Olmadı kaba kuvvete başvururum, döverim, Hansi'yi kaçırırım... (çok uçtum.. ya iced earth bana dinlerken güzel... ben kendi grubumu kuruyom...)[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun"
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bir başka forumda da aynı muhabbet dönerken bi arkadşa şö le demiş ve noktayı koymuştu: IE de ritim gitar olmak istemem çünkü ben ritim gitar olursam daha iyisini yapamam in flames de lead olmak istemem çünkü jesper gibi riffler yazamam opeth de leade olmak istemem çünkü akerfeld gibi duygulu çalamam ...[hline]bornozlu canavar
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 işte olay budur: modifiye kötüdür; yaratmak güzeldir[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun"
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 çok yetenekli ve teknigim olsaydı cacaphony gibi bi olay yapmak isterdim beckerla,friedmanla :) veya bi hard rock,rock n roll grubunda lead gitar çalmak isterdim.. gnr da ritm olabilir dt de ikinci gitariste gerek olsaydı,orda da olabilir :)[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ...
hella Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 tool opeth anathema echo & the bunnymen the church joy division dredg three doors down bunlarda vokal veya gitar isterdim edit: şimdi okudumda, millet grupta davul çalan olmasaydı ben olmak isterdim ama öle çalamamki fln yazmış. bende çalamamda yazamamda öle sözler riffler ama kıskandıklarım bunlar =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 04 January 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 placebo, dredg, massive attack, tool, jamiroquai, incubus aklima bunlar geliyo su an bu gruplarda bassist olmak isterdim istemek bedava[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
ikiyol Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 simdi sevdigim onca grup arasindan bi eleme yaptim da, kesin pearl jamde calmak isterdim gitar gerci 5-6 sene once metallicada jamesin yaninda olmak icin busuru seyimi verirdim ama gecti o zamanlarim
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 heralde metallica da lead yada gnr de lead isterdim. bilmiyorum ama...[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 piyano olmak isterdim.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
Numb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ben horace ın piyano olduğu grupta piyanonun La tuşu olmak isterdim..[hline] Qui Bono?
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Büyük bir konserde triumph for my magic steel (rhapsody) de baterist olmak isterdim ![hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949
Öne çıkan mesajlar