horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Önceden süper enstrümanlar başlığında kısaca değinmiştim stick mevzuuna. Greg Howard'ın bi klibini izledim de şimdi sizle paylaşıyım dedim.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 LAN İZLESENİZE![hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 oha abi cok ho$ bu ne?[hline]I look inside myself and see my heart is black
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bir greg howard bir de chapman stick :)[hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
arc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 sona dogru co$uyo ozellikle vallahi helal olsun, $una bak ya millet neler yapiyo biri 12 ya$inda drum solo yapar biri bilmemne yapar, yetenekli olmak da ayri bi$i tabi[hline]I look inside myself and see my heart is black
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 altı kaval üstü şişhane derler ya o hesap :) altı elektroı üstü bass gitar yapmanız gereken tek şet tellere dokunamk alet gerisini hallediyor ha bi de el kooordinasyonu çok önemli mesela ben bu alaeti çalamam ama piyanist biri rahatlıkla çalabilir[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: horacegoesskiing, 08 January 2004 21:49 tarihinde demiş ki: LAN İZLESENİZE![hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. aahuahuaha[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bayaa gitar işte aslında. stu hamm vardır meşur joe satrianinin basçısı. o çok tapping yapardı bassta bi de van halen gitarda. bu da tap için yapılmış en gelişmiş alet. basit bişi aslında. da yine de 1200 dolar filan.[hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 :) bassın sesini kökler,im aynı şekilde tım tım çalarım :)[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 aktif olmadıktan sonra şansın düşük bab. ayyrıca çok düşük bi eşik ayarı lazım.[hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 08 January 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ayrıca çal lütfen :)[hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 çok zor yaa ince telde basamıyorum parmaklar kuvvetsşiz ama ilk 3 telde çalabiliyoru da bir yere kadar diyorum ya koordinasyonm 0 bende zaten be de koordinasyıon olsa solo gitarist olurdum :)[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 oo.. anladım ezik basçısın sen. solo gitarist olamam ben bari pıtı pıtı bas çalıyım da bi olayım olsun diyenlerden yani.. cık yazık :-p[hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 napiim bassın tel aralığı daha çok ayrıca dum dudum sesini bir türlü elektrodan çıkaramadım...[hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Öne çıkan mesajlar