kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Tiyatroda oynuyorum da piyes te seslendirmem gereken 3 ayrı şarkıdan kubleler var ancak ezgilerini bilmiyorum sözleri yazayım belki yardımınız olabilir.. Yandım çavuş yandım senin elinden, Çok sallanma kasatura da düşer belinden. ------- Abaya taş koydum Ben bu yola baş koydum Seni gelecek diye Sağ yanımı boş koydum. ------- Ömer ağanın bahçesinde dutu var Karının kardan beyaz butu var Aman aman...[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 nası anlatcaz sana? nota okuyabilir misin?[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Elbette okurum :) eğer müziğini bulabileceğim bir site falan varsa daha güzel olur :)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... [Bu mesaj theKingpin tarafından 08 January 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 jinniye pm at o zaman yardımcı olabilir. konserve duvar mezunu tsmci çellisttir kendileri.[hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Öne çıkan mesajlar