Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Gerçekten kusura bakmayın konu dışına açtım ama sinirden köpürüyorum.Acil cevap almam lazım. Beyler 1.5 senedir ps2'im olmasına rağmen yeni chip taktırdım ve 1 gün oldu. Sorun ps2 bi açtığımda chip'i tanımadı 2 3 kere reset attım sonra bi kerede tekrar açtım oldu. Sorumda ps2 nin chip arada bir görmemesi normal mi yoksa ben bi chip'i takan adam gidip dövimmi? Çünkü hafif tırstım ilerde ya hiç tanımassa.. Lütfen acil cevap verin.. Şimdi tekrar denedim 2 3 kere açıp kapama ile okudu cd yi bu normal mi chiplerde ? Bu serefsiz messiah 2 pro taktım dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 1 gün oldu takalı chip ten anlamıyorum ps 1 da kullamadım bu normal mı bazen cd yi tanımaması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bu chip olayı kopya oyunların çalışması için di mi? Bi de orcinal oyun bulup çalıştır öle dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Biri yardımcı olsun haftasonu ona göre götürücem. [Bu mesaj Hellsing tarafından 08 January 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Normal değil.. Götür.[hline]ilk o vardı.. kalhiae koç herkes gral biz lamer.. gralsınız valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar