Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ICQ Suxxx Miranda Rulzzz


Xaero

Öne çıkan mesajlar

Miranda IM ile artık hem ICQ hem de MSN'deki arkadaşlarınızla aynı anda görüşebilirsiniz. Diskte onlarca mb yer kaplayan, %3 işlemci gücü yiyen ve arka planda ne işler çevirdiğini bilemediğimiz Mirabilis ICQ´nun alternatifini buldu. Aslında Miranda ICQ´nun, Mirabilis ICQ nun bütün kötü özelliklerinden arınmış olduğunu söylemek yeterli. Bunların başında tek dosyadan ibaret olması (upx´le sıkıştırınca 120Kb oluyor), db´yi tek dosyada tutması, firewall arkasında olması durumunda bile dosya alışverişi yapabilmesi, diğer ICQ´nun onda biri kadar bile hafıza meşgul etmemesi geliyor.

MSN ağını (Windows Messenger) kurmak için aynı şekilde üretici sitesinden indirdiğiniz msn eklentisi içeren ziplidosyayı açıp içindeki msn.dll dosyasını miranda dizinindeki plug-in klasörü içine kopyalamanız yeterli. Ayarlar kısmında msn messenger sekmesine tıklayın ve msn için kullandığınız e-mail ve şifrenizi girin. Artık hem ICQ hem de MSN'deki arkadaşlarınızla aynı anda görüşebilirsiniz.

Peki eski ICQ db'im ne olacak? Miranda tabi ki bu işi de hallediyor, ilk kurduğunuzda (pardon kurmanıza gerek yok. Bahsettiğimiz tek dosyayı çalıştırıyorsunuz.) otomatik olarak db'yi buluyor ve convert ediyor.

Download[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur...
XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh™[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok siz önceden hangi icq yü kullaniodunuz ben 2003 kullaniodum geçiremedim contactimi yani

import kısmında da downlooad yok
eski versionlardan geçirbeilioın yani sırf dosya ile ilgili seçenekler var

download yok :([hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...