bergamot Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Selamlar ,ben ozellikle fransiz filmlerinin vcdlerini bulmak istiyorum... Kadikoyde acaba bildiginiz fransiz filmi satan vcdciler var mi? Biliyorsaniz simdiden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Orta Dünya... Kadıköyde "barlar sokağı" olarak tabir edilen fakat pek çok insanın gerçek isminin "Kadife Sokak" olduğunu bilmediği, benim bir modalı olarak bilmemin farz kılındığı, reks sineması yanındaki sokakta bulunur.[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Gazetelerde televizyonlarda fln haber yapılacağı zaman kadife sokak diyolar oraya hep. Hepimiz bilioruuz! :P[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Of ben de kendimi özel zannediyordum :( Ama olsun haala çevremdeki çok az insan biliyor o sokağın adını...[hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 orta dünya diorum başka bişey de diemiorum türkçem el vermio[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar