ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hava doyma noktasından uzaklaşınca mı yağış bırakmıyodu?[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 brrr izmirde böyle soğuk hatırlamıyorum ne diyim okula sabah girerken dondum öğle arası gene dondum ve çıkışta gene dondum üç ayrı zamanda soğuk değişmemişti yerde buz tutmuş su birikintileri her üç zamanda da buzlar duruyodu biz alışık değiliz bu soğuklara =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bugun izmirde bi ara kara benziyen biside yagdi (karsiyaka) ayrica yerdeki suyun buz tuttugunu dusunmeyerek uzerine basinca yere düsüp hem kafa gozu dagittim hem karizmayi :-p[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 evet ya cok komik oluyolar izmirliler. Ilk kar yagdiginda camin onunde sabahlamislar nasil kar yagiyor gormek icin. ama disari cikinca kendilerine geldiler, izmir simdi sicaktir filan demeye basladilar :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bizim okulda daha çok yağdı dağın başındayız (konak anadolu lisesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bu gün gündüz en yüksek -3 , gece en yüksek -8 olcak . dikkatli olun donmatın :) . sabah saat 08.49 gibi dışarda otobüs bekliyordum bir an kulaklarımı hissedemedim :) . ( gerçi otobüsün içide yetirince soğuktu kaplar açık gittiğimiz için )[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 vallaha bahçeliden ayrancıya ( okul hötal) 2 gündür taksiyle gitmekten imanım gevredi servir bile gelemiyo yolda kalıyo taksi bulamıyorum otobus yok minibüsler tıklım tıklım kızıalya gitsem ayrı bi dert garanti geç kalırım okula. Ha bide servisi beklerkendi donma olayı ayrı okulda buz gibi hadi bakalım hayırlısı[hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 bizim okulda binalarin ici de buz gibiydi. donuyoduk.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 şu an -12 derece hava brr bari kar yağsa da şekil olsa böyle soğuk soğuk boş boş oturmak çok kötü[hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ya yazık bana ben zaten sabahları erken kalkmaktan aciz biriyim kışın hava kasvetli olunca daha bi zor kalkarım kalktığımda dışarıdaki soğuktan yatağımdan çıkamıyorum sabahları olamaz böle bişi ya 3 haftadır hastayım bide okullarda grip salgınları var pf.[hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 yaf grip demeyin en kıl olduğum hastalık ya. yani verem olsam daha iyiydi diyesi geliyor insanın. insanı mahfediyo melet şey. göz , burun fıldır fıldır akıyor. burnunu silmekten bidaha dokunamaz oluyosun burnuna. öğğk düşünmesi bile iğrenç.[hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ay burnum bir acayip oldu üstteki mesajı okuyunca grip sux :)[hline]Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ben mi anormalim ya hiç üşümedim bugün? yani akşam 20 dakka yürüdüm ama öyle de aman aman üşümedim üstümde inceydi yani alala :?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar